Чувството кога некој бара да му ја кажеш вистината во лице, ти му ја кажуваш а тој се лути и не ти зборува повеќе..... Епа знае да боли вистината што да правиме...
Чувството кога другар ти ќе ти каже дека си му најголема мотивација и дека продолжува понатаму без да се откаже !! Најубаво најубавоо , тоа ме прави пресреќна
Cuvstvoto koga najdobrata prijatelka te sednuva i ti drzi lekcii kako premnogu se opteretuvas so nekoja licnost. Nikogas ja nemam videno vo vakvo izdanie, (moze stvarno sum preterala denovive) ama me isplasi.
Чувството кога си дојден од одмор и знаеш дека дома те чека исто место исти кревет исто време за станување куп обврски и работи ,малку тапа нели ?!?
Чувството кога сакаш да бидеш на друго место (пример плажа и во кревет хаха) а си заглавена на работа.
Chuvstvoto koga posle rabota, legnal na krevetot i gi rashiril racete za da te gushne ! Srekjaa moja Chuvstvoto koga kje legnesh do nego..pripieni eden do drug..i baknezh vo chelo..
Od so gi trievme duri go gledavme deckoto vakvi ni stanaa(kjuti srekja ne zatrudnevmee, neli od trienje na ocite se zabremenuva ) @srcence1607 Ej a ova cuvstvo xD
Чувството кога си сам дома,пушташ гласна музика и цел ден го поминуваш во скокање и играње во див латино ритам,после стомачен танц,ете ова чувство е бесценето ( и ретко)
Najlonce na oci koga se tries taka I zastita 105% kakvi kondomi kakvi bakracii ti se molaaam.. A custvovo sekoj den znaci, sekoj deeeen