Ми се случило до сега неколку пати за време на секс со мојот дечко, на вагиналниот отвор да го осетам силниот пулс во неговиот пенис. Ви се случило ли тоа и вам? И што мислите, што значи тоа? Значи ли дека е премногу запален или дека е при крај?
Готов е, му се гледа крајот. Му мереше ли на штоперица дали се забавува пулсирањето при крајот? p.s. (да не бил твојот пулс ? ) Па веројатно дека е сеуште жив.
Добро, навистина ли не сфати за каков крај зборувам? И не беше мојот пулс, сигурна сум, зошто во тој момент кога осетив пулс не бев нешто попалена. Знам за тоа дека може да се случи и да си го осетам сопствениот пулс кога друг ќе ме допре на некое место, но во тој момент кога го осетив тој успори, а тоа го прави за да добие на време. И не го осеќав цело време пулсот туку на моменти. Знаеш, кога го осетив му реков: сој малку, да го земам телефонот, да уклучам штоперица.
Е уште вакво нешто немам слушнато ( во случајов прочитано). Навистина, да не е твојот пулс? И што значи? Што може да значи? Дека има проток на крв тука и дека има силен пулс зошто имате секс...најнормално нешто.
Не бе, за каков крај мислеше? А ти, си слушнала за сарказам? Пак слабо сфаќаш шала. Па како нема да му пулсира покрај толкав проток на крв. И ти кога си пред свршување зар не си приметила колку клиторисот е зголемен и пулсира. Доволно си возрасна и треба да имаш повеќе познавања околу сексот. Но ова не е само секс како физички чин, ова е физиологија.
Само еднаш се случило да осетам како му пулсира. Беше над мене и после тоа што го осетив ми кажа дека сврши. Не знам за вас другите ама мене смешно ми беше