Макарони со еурокрем,ммммм.... Кришка леб намачкана со мед и одозгора рендано сирење,прсти да изеде човек.....
Стоби флипс ги јадам со чоколадо. Стоби флипс исто така ги јадам со јогурт. Како помала си мешав кечап и мајонез и си го мачкав на леб и јадев, многу убава боја имаше... изгледа затоа ми беше по вкусно. Мајонез и паштета јадев, повеќе не јадам такво. Јогурт и овошни мусли, е тоа најгадно е од овде мислам. Ама на мене ми е баш убаво
Супа со рендано сирење во неа Грав со сирење Соленки со еурокрем Леб и банџи (мн ми е убаво) Смоки и јогурт Павлака + лажичка мармалад во неа
Туна со кечап и мајонез,и сардина со кечап. Сирење со маргарин и мајонез. И уште мноооогу. Се чудам како ми издржува желудников.
И јас така шпагети, макарони, тарана се јадам со шеќер, паштета исто со мајонез јадам и пиперки со лубеница и сирење летно време омилено ми е мх мх мх....
јухуу постоел еве и некој ко мене со шпагетивее..мислев единствена сум сите ми се чудеа ко ќе јадев наместо шпагети со болоњезе ,шпагети со шеќер..мх мх убавини
Не преферирам мешање на храна со повеќе вкусови од причина што сум скептик за експериментирање кога се работи за домашно приготвена храна.Доколку ја приготвил друг и сум го почувствувала мирисот или пак сум ја вкусила може да ја зготвам и јас.
Јас немам некои такви чудни комбинации во исхраната,но имам другарка која јаде крем и виршла.. Сеуште не можам да ја разберам поврзаноста на двете јадења.Искрено мене гадно ми звуче.
Салата од кисела зелка со црвен лут сол,сирење,салама,кечап,мајонез заедно со чаша Coca Cola или Pepsi!Овие два газирани сокови ги комбинирам со се како Американка да сум! Така вели татко ми,ама што да правам кога многу ми се допаѓаат,па убаво ми се со се да ги пијам!
Имам другарка која е талент за чудни комбинации и цел живот има мака со надуеност, гасови, никако да ослаби.
Талент сум во мешање на храна. Имам јадено леб, ајвар и полнети пиперки; помаранџа со лешници и сончоглед, мешам благо и солено... Само се чудам како никогаш не ми се повраќа.