смоки и јогурт, мекици и шеќер.. страв ми е да експериментирам откако пробав туна со павлака и после тоа цел ден не можев ништо друго да стаам у уста пошо ми беше мачно
Nemám jas nekoi cudni kombinacii,no Mnogu sakam mandza od sítě mozni zelencuci i meso. TURLI TAVA SO KOMPIR ,PIPERKA ,DOMAT ,PROKELJ ,MODAR DOMAT,BROKULA,KARFIOL,BAMJI...I SE DRUGO STO KE NAJDAM PLUS MESO...MHMHM Edino sto jadam przeni lepcinja so med,jufki so tikva,popara Caj so sirenje....auuu pa sum imala cudni kombinacii i Jaś
Имам пробувано некои глупости... смоки со млеко попарени, леб/кифла со какао или со краш, туна со мајонез, бејк ролс со мајонез, маргарин со мед...
Бејк ролс со јогурт Мармалад и топен кашкавал Диња и сланина Урма и сланина И скоро секое јадење со јогурт А познавам личност што јаде компирчиња од мекдоналдс со сладолед и нутела со виршла
Marmalad i margarin,med i margarin,majonez i domat,przeni lepcibja i mleko so neskvik,luk i kromid so skara.
Jas jadam smoki so nutella majka mi jadi grozje so sirenje, a tatko mi tarana so seker. Site si imame po nekoja takva kombinacija.
Најново откритие ми е парче леб намачкано со нешто како мармалад/слатко од кајсии/праски и парче овчо сирење.
Смоки стоби флипс и јогурт, чипс и урдамикс од кикирики, суво грозје и брусница, мекици намачкани со мармалад, еурокрем некогаш поросени со шеќер во прав или премачкани со зденка.