Кашкавал и сирење. Обожавам некогаш да си направам сендвич и со двете, превкусни ми се во комбинација.
Варени јајца маргарин и мед Ни даваа на работа и вкусно е, дома би појадувала само варени јајца и маргарин.
@Dream-Girl ете, а мене ми се чудеа за киселото млеко и сирењето. Како и да ги свртиш млечните производи, како и да ги искомбинираш, највкусни се. Јогурт и кашкавал Павлака и кашкавал
Локум и леб А тетка ми јаде зелка салата со еклери. Еднаш пробав и ја за нејзин атер, но мене не ми е вкусно не знам нејзе како и е
Јогурт со било која манџа.. највеќе со грашок компир манџа и ориз , палачинка со џем и сирење, смоки со чоколадо или еуро крем..
Порано не можев да замислам да јадам месо или бургер кој има и нешто благо во него. Пример карамелизиран кромид, а сега таа комбинација на плескавица со карамелизиран кромид, сенф и некој лут сос ми е нешто најубаво... Исто сос од мед и сенф со маслинки ми е преубаво. Копани со мед и сливи....
Не јадев лук,кромид,цвекло, овошни јогурчиња. А сега се давам во нив. Чудно ептен. А и јадам благ крем и сирење,мармалад и салама.