Не јадам вакви чудни комбинации,но например дечко ми јаде макарони со печено пиле или сланина,ребра и сл.и братучед ми јаде еурокрем со салама или еурокрем со сирење... бљак
Мармалад и кисело млеко.Кога го размешаш во сад, ти доаѓа нешто како овошен јогурт. Вакво нешто ми кажа татко ми дека Кавказките руси го јаделе во Турција и дека било многу вкусно.Само што тие не го мешале туку го јаделе киселото млеко со мармалад врз него.
Не сум експериментирала многу со храната освен една моја чудна салата од морков - исечкан морков со оцет, зејтин, сол и бибер порано мноогу ја сакав сеа не сум јадела одамна а ке си направам кога ке купам морков. Не е многу чудна комбинацијава Еве некои комбинации што сум слушнала дека ги јадат некои луѓе мене ми се гади од се тоа - Смоки стоби флипс со газоза (ке стават газоза па внатре смоките ) Пченка со мармалад Кисело млеко со нутела (омиленото јадење на едно дете ) Маслинки полнети со крем. И друго. Незнам како можат , никад не би пробала такво нешто
Supa so knedli napraveni so jajce, maslo, sol i biskviti drobeni I cesto jadam smoki maknati vo ladno neskafe, super kombinacija.
обожавам да експериментирам со храната, и тоа честопати значи да пробувам многу чудни комбинации на вкусови. Ова се моите омилени- -сендвич со шунка кашкавал и парчиња зелена јаболка -салата од спанак со сирење, јагоди и сончоглед(мојата омилена) -пилешко со портокал -лубеница со леб и сирење
Не комбинирам различни вкусови, ми се повраќа, ама имам многу другарки кои немаат гајле. Една другарка јаде раванија (торта што плива во шербет) и сирење. Друга другарка, крем на лебче и кисели крставички. Чичко ми па, лубеница со леб.
Јас јуфката не ја варам во вода туку во пресно млеко со сол и после ја јадам со сирење или кисело млеко. Пресно млеко, кафе и леб дробено превкусно е Ајвар и кисели лути пиперчиња(феферонки) Имам и други бегани омбинации ама не ми текнува во моментот...
како помала многу јадев еурокрем со кисело млеко а братми во киселото млеко си ставаше шеќер и така го пијаше