Мајонез и сирење Мене ова ми стварно несватлива комбинација, ама па ептен е вкусна. Особено во тост мх мх
редовно си јадам смоко со еурокремче си ги макам смоите во кремчето син ми јаде ајвар намачкан на леб и одозгора со мајонез м ми пак лубеница леб и сиренје
Мое мешано мени -Чоколадно млеко и смоки стоби флипс; -Лубеница со леб; -Маргарин, па ајвар, па мајонез, па сирење; -Сос од мед и сенф (за пилешки прсти). Сите ми се омилени.
Пилешко и оцет. Сос и оцет. Кашкавал и оцет. Се со оцет уствари. Цезар салата нарачувам единствено затоа што сосот и оцетот се едно од подобрите јадења кои ги имам пробано.
Обожавам рендани моркови со шеќер. Еурокрем намачкан на леб и салама (нешто највкусно на целиот свет, yummy). И во последно време ајвер ставам насекаде (како сос си го користам). Неодамна мама направи сарма и ја јадев со ајвер одозгора.
Моја другарка јади лепчиња напачкани со еурокрем и над нив сирење..кажува дека е многу вкусно јас не мислам така, а јас со се јадам лути мали туршија жолти пиперчиња само не со благо, со друго со се и за жал прикрај ми се..