Шепотење со духови (Ghost Whisperer)

Discussion in 'Серии и емисии' started by Leeloo, Feb 20, 2011.

1. anamarija65

anamarija65 Истакнат член

Исто! хахахах

Polsko and Avery like this.
  2. Bella.FCB

Bella.FCB Истакнат член

Многу ја сакам серијава, ја гледав на Fox Life, ама после некако ја мешаа, или јас ќе ја пропуштев, и еве сега ја гледам на интернет, си почнав од почеток, иако ми е многу интересна, признавам дека понекогаш ми е страв. :D

3. V.odolija

V.odolija Форумски идол

Јас ја гледам оваа серија,ама не редовно а и не пратам многу која сезона е.Мислам дека на фокс лајф некако ги измешаа па не ги даваат епизодите по ред.Штознам,или јас не сум редовна.
    Но како и да е,сега ја гледам серијата,овие денови и тоа што не ми е јасно е зошто Џим , мажот на Мелинда е друга личност, нешто како да му е избришано помнењето,а и не е полицаец како што беше. ?!?? Цела сум прашалници,па некој што знае повеќе за тоа нека ме упати на кратко.
    Благодарам

4. Avery

Avery Популарен член

Мажот на Мелинда почина. Неговиот дух е во телото на Сем. Примети дека само Мелинда го гледа Сем како да има лик на Џим. Кога ќе дадат кадар во огледало на пример, во одблесокот се гледа ликот на Сем. Мелинда верува дека тоа е реинкарнација на маж и пробува да му го врати сеќавањето.
    Се надевам дека ме сфати, малку конфузно е. http://www.ew.com/article/2009/09/25/ghost-whisperer-season-5-premiere прочитај и тука :)

V.odolija likes this.
  5. V.odolija

V.odolija Форумски идол

Те сфатив @Avery ,благодарам. Имам испуштено значи добри неколку епизоди,затоа што не знаев дека маж и на Мелинда е починат :( Имаше сезона кога имаа и детенце,незнам што се случило.

6. Mrs.Brain

Mrs.Brain Популарен член

Мелинда и Џим имаа детенце, во одредени епизоди. Потоа Џим почина и духот му влезе во телото на Сем. Јас во овие епизоди не гледав детенце. На фокс ги мешаат епизодите или што е. Инаку не го дават моментално ќе има нова сезона?

7. New York13

New York13 Активен член

Фокс ги мешаат сезоните инаку филмот е врв многу си го сакам :inlove::inlove:

8. Wildlover

Wildlover Активен член

Омилена серијааа