Да, во право си, јас онака почнав само проблематиката да ја дискутирам затоа што ми беше уникатна, ќе додадам во спојлер за коментар.
Маж. 30 годишен. Има жена и чекаат бебе. Го прашува ТАТКО МУ дали МОЖЕ да купат куќарка за куче за во дворот и му вели јас тато никогаш не носам одлуки БЕЗ да те прашам тебе. Енде на серијата. Дајте друго дете.
Аууу што не ќе се исподеси... јас сум сега 82 оригинална епизода на Youtube ја гледам без превод. Ама многу работи ќе се десат да седнам треба да запишувам..
Аууу па тоа на почеток е... Спојлер Доа ќе го фати Фатих дека ја вара со една, и ќе го остави. Едното дете ќе и умре, девојчето ќе се роди машкото ќе почине. Фатих ќе и го земе детето ќе ја направи неспособна и ќе и земе старателство. Со цел да биде со детето Доа ќе се врати во куќата и ќе живее таму. За да го врати детето пак ќе се венча со Фатих ама пак ќе се разведе овој пат детето ќе биде со Доа. Абдула ќе биде со Алев, откако она со еден бивш Рузгар ќе изигаваат дека се заљубени за да биде Апо љубоморен. Алев ќе остане бремена, ама Абдула бема да се разведе од Пембе и ќе си оди во Берлин за да го роди детето каде ќе умре на пороѓај. Абдулах го зрма девојчето кое се вика Алев да расте со него. Нурсема ќе ја омажат за еден психопат што ќе ја фрли од прозор. Среќа ќе преживее. После тоа ќе се мажи за Умут кој ќе работи со Алев и ќе биде сиромашен.. ќе се разведе од него зашто се многу различни, и ќе ср врати дома. Ќе почне да работи. Пембе ќе го ожени Фатих за девојка по нејзин вкус Ѓорќем која ќе излезе дека е психо невиден. Омер и Кивлџим ќе се венчаат ама после ќе се разведат, па пак ќе се смират ама кога ќе дознае дека Ѓоркем имала врска за една ноќ со Омер (кога не беа заесно) пак ќе го остави и во животот ќе и влезе психопат Џемил кој ќе биде опседнат со неа и ќе проба да го убие Омер. Во серијата ќе дојде Мери братучетка од Берлин која ќе се грижи за малата Алев. Во меѓувреме се појавува мајката на Нилај.. и нејзината приказна (на Нилај) ме расплака искрено. Дога ќе се омажи на кратко за Гирај ама сфаќа дека не го сака, се разведува и се смирува со Фатих.. Ах да, сестрата на Дога ќе се заљуби во братот на Ѓоркем кој е женет и ќе ја забули. Ама ќе се свести и ќе се откачи од него и ќе замине на студии во Холандија. може испуштив нешто ама премногу епизоди се..
Фатих и Доа ич не се еден за друг. Ќе се изнервирам ако на крај пак бидат заедно. Не си одговараат недоквакана распрдајка и мамин сељо бој.