Форумџика на годината

Шејк за слабење (4 кг за 7 дена)

Дискусија во 'Диети' започната од barbiegirl123, 15 април 2012.

1. Ordinary

Ordinary Форумски идол

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    2.836
    Допаѓања:
    81.043
    Лимонот сварен?Па тогаш кој е ефектот што се постигнува со газираната вода и тоа варена 2 часа :^)

2. sanjaeva

sanjaeva Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    3.391
    Допаѓања:
    87.674
    Јас треба да се извинам што не нагласив дека и од минералите ќе отиде се во аспиратор или не ти го разбирам коментарот?

3. Ordinary

Ordinary Форумски идол

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    2.836
    Допаѓања:
    81.043
    Не,не,не,се согласувам со тебе во целост.
    За мене си пишувам.Мене оваа газираната вода што се вари два саати најмногу ми боде очи :)

4. aleks26

aleks26 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јули 2012
    Пораки:
    309
    Допаѓања:
    98
    И јас имам чуено за сличен шејк е сега беше вака едно кило лимони ги мелиме на машина за мелење месо мелиме и 40 лукчина и течноста ја ставаме во шише и додаваме 1кг вода и оваа течност треба од прилика да дојде2 кг се пиело по 1 финџал на сабајле 1 напладне 1 навечер ова лично го немам пробано но во скоро време планирам е сега тие што го пиеа имаа одлични резултати намалување на апетитот ова. Најважно е што кога ке го испиеш не мирисаш потоа на лук :D а штета нема лукот и лимонот се ептен здрави продукти.

5. barbiegirl123

barbiegirl123 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 март 2012
    Пораки:
    193
    Допаѓања:
    86
    е ова е тоа токмѕ што ми рекоа и мене значи сигурно е за истито ама е нешто променет за подготвувањето ама за резултати многуу девојки имале многу добри резултати