Јеб*ала нас параноја. Во градов кај шо живеам пола коли се токму такви, црни, со затемнети стакла. Претежно во кола има 2-3 мажи со “сомнителни” ликови. Па еве живееме. Едно чудо години, ништо не ни се десило. Туку многу свилени сеа испаѓаме, не смеат ни за насоки да прашаат, ни кола каква сакаат да си возат.
Го прашав девојчето, да ми врати ќе постирам скриншат. Плус ми рече и едно дете во Хром го бркале истите..страшно Еве:
Си треба да се применат мерки, за нив треба забранет пристап на интернет, ама не е изводливо такво нешто па најдобро парична казна, а за екстремни случаи затвор, како на пример паники од типот крај на светот и некои предвидувања за природни катастрофи. Не е во ред некој да си пишува некои теории и да си прави крими филмчиња без да понесе одговорност. Треба со осет да се користат социјалните мрежи. Некои ептен се со бујна фантазија и едвај чекаат материјал за да напишат сенешто. А други, сѐ што ќе прочитаат си го врзуваат во глава. Пишаа за Даниела, ѝ биле извадени органи. Јас да бев некоја од нејзините блиски, ќе барав да се казни тој што го објавил тоа.