Ми ја кажувам темава на дечко ми, со чудење, како така им викаат на девојките широка ти е само за да имаат анален, и он мртов ладен вика - и поголеми глупости сме лажеле само за да е*еме Не ми се верува Девејки, прво вие едуцирајте се да не ве лаже кој како стаса. Ако сега ве лаже, манупулира и вреѓа во врска со сексот, баталете. Мажот треба да ве сака, да ви ја сака и да има секс со вас како тоа да е врвот во животот. Не да ви е срам да се соблечете или да ви го стави. Мене така маж да ми рече ке ми одмили и секс и се. Ќе одам по психијатри.
Поверојатно е него да му е тенок, ти велам земи измери му го со лента, ама не слушаш, имаш статистики, пиши тука па ќе видиме дал му е тенок, ако му е барај си подебел и набиј му комплекс пред да заминеш
Pred se se izvinuvam sto pisuvam na latinoca no pisuvam od tell. devojki so deckomi imame veke edna godina odnosi o se beshe okej no poslednp vreme se zali kao demek bilo tesno ne bilo podmackano no nemi bara na drugo mesto reagira smireno ne e nervozen samo mi veli mpzebo nesim zapalena bila ili mozebi sum imala kandida neznam jas premnpgu sse nerviram postoja o sum pod stres radi toa no toj ima golemo razboranje i me smiruva a otkako imav kandida bese los sexualniot odnps o sea celo vreme misla na toa deka ke bide loso nema da bide dobro nempzam da se opustam .Mislevme deka postojano sme na isto mesto mpzebi e o dosadno fcera probavme na drugp mesto ne vo negovata soba bese i podmackano i sve ama sakav da prasam deka kpga rece deka go ubiva nesto vnatre jas piknav prsti vo vaginata i imase neznam kakp nesto pregrada kakp da vi opisam go fakjam koga imav kandida bese ponisko sea e malce pogore dali toa fo ima vo sekoja vagina ??? ve molam pomognete mi devojki dali i pretoa sum go imala neznam ili e normalno laj sekoj ???
Ти девојче, ништо чудно со прстите да си го допрела грлото на матката. Тоа не е воопшто чудно и немој да се плашиш. ОК си.
E so ova se soglasuvam da smenish ti da probash so drug da vidish kako ke reagira da ne ima malo kure toj
Леле, леле се изначитав и се изнасмеав. Некој шега се бие со некого ?? Како бе така ви рекле дека имате широка пу*ка.... А да не бара да ви го стави на друго место ?
Хахаха а бе дали е широка или тесна ако е добар е*ач ќе знае како да ја пополни е сега ако има мало ку*е тоа е друг проблем затоа реков ако треба за проба ете ќе се дадам за жртва нека проба па нека каже ако и е мерак и на друго место само да не и е големо и дебело (работава смаофалба хаха)
Абе нема друго...за атер за девојчето ако треба и жртва биди..тоа е.. Има рецепт за стеснување ха,ха....стави лимон таму и ке се собере
А може и да се пресече лимонот на пола и со цела половинка да се протрие уштепотесна ѓе стане хахаха па послем и повкусна за орал само лимонада да не се направи