Zdravo na site.Imam 18 godini nz dali problemov e za tuka no sakam da mi dadete sovet. So decko mi koj idam 1 godina pred 4 meseci imavme odnosi mene mi bese prv pat. Imam problem so toa sto svrsuvam moze 3 pati vo tekot na odnosot i vaginata e premnogu vlazna i dupkata mi se siri zboruvav so nego na ovaa tema toj veli deka nemam siroka dupka a sepak tesko svrsuva. Isto taka e problem toa sto ne sum dovolno opustena i ne stenkam ili slicno a toa go vozbuduvalo mnogu dajte mi sovet kako da te opustam i slicno
Ако не му се бендисва, нека не е*и ! За опуштање... треба да му веруваш, сама да си го знаеш телото, да не се срамиш, и да сте некаде каде нема ризик некој да ве чуе или види. Кое од ова ти е проблем? Можи да свршува, а да биде на штрек. Некои полесно свршуваат, а оргазмот е физичка реакција.
Не свршувам јас лесно секогаш. Ама знаеш еден факт: И при силување може жена да доживее оргазам. Тоа сигурно не значи дека е 'опуштена'.
@WildMk мааа,за д.пка е темата,ти премина во нешто друго Да не пукнеш со @LiliBoz ме пресмеавте. Арно не отварам јас вакви теми да читам
Незнам ни јас можеби и искуството го прави своето уште ќе учам ново и др работи..Многу сум разговарала со него на оваа тема али нема резултат се е океј у врската само интимата пречи да биде се ко што треба Со еден збор незнам да го задоволам убаво можда и до тоа е но тој вели само ако стенкаш многу подобро ќе биде па ќе видиме
Тој не знае да е**, не дека ти не знаеш како. Нека не пробува на тебе кривицата да ја префрли, тој јебо од светски размери
Имам читано на оваа тема дека некои мажи потешко доживуваат оргазам поради тоа што се научени на својата рака Таа цврстина, брзина и слично не може да се постигне со сексуалниот однос, па затоа им е потребно повеќе време да свршат, ако воопшто свршат. Е сеа, да му го кажеш ова на дечкото, што инсистира дека проблемот е во нечие стенкање, знаеме кај ќе отиде работава Да е паметен па сам да му текне да прогугла ќе си го најде и чарето. Затоа што за се во општеството е жената крива. И деца ако не може да има, прво таа мора да се провери, и оргазам ако дечкото не може да доживее, до вагината нејзина е... Жената се интересира и ќе се корегира каде можеби греши, ама во најголем број од случаите, мажот никогаш нема да прифати дека има проблем.