Затоа се советува да се започне со вежбите за време на мокрење со сопирање на млазот и опуштање да добијат чувство што треба вусшност да прават за време на тие вежби
Затоа што за зајакнување на било кој мускул е потребно време од една недела вежбање или две неможе да се има некој голем ефект, истото е за сите мускули па и за тие на карличното дно
Можда во претходната инкарнација човекот бил гинеколог, а не ги лечел добро жените па сега како реинкарниран скриените и заборавени способности му испливуваат на површина и сака да се искупи и да си ги прочисти пропустите со давање совети
Леле во секоја ли тема зборуваш работи што немаат смисла и што се без врска? Па и ништо не ни кажа. Ништо паметно.
Posle seks najveke od dogi poza,a i od misonerska imam gasovi od vaginata. Dali toa znaci deka imam sirok otvor ili? Da napomenam nemam rodeno
Здраво Не знам дали ја погодив темата. При пораѓај не сум добро сошиена...повеќе не планирам да раѓам. Сакам да се средам долу. Некоја со слично искуство да пише ве молам.