Мн добар избор! Јас го купив најмалото 60 мл ама за чајче ми е тоа пошо смее 2*50 за грчеви свежо чајче. Инаку обавезно ги зеам и средното и големото, презадоволна сум.
Majki ve molam za sovet vo vrska so steriliziranje na shishinja i cucli. Sakam da prasam dali gi stsvate vo mashina za sadovi cuclite? Jas se mijam na raka i koga spie bebeto ne mozam da odmoram mnogu vreme mi odzema mienje pa vrienje i se taka vo krug. Nemam veke sila. Sakam sa gi stavam vo mashina da se mijat oa posle samo da gi izvrijam ama mi e strav nekako??????
jas veke 5 meseca prvo gi mijam so bebeski sjaj pa posle gi stavam vo sterilizator 15 minuti. Samo cuclite lazlivki ne gi mijam so sjaj ( osven ako ne padne na zemja) samo vo sterilizator ja stavam otkako ke ja isplaknam so voda. Moram da gi izmijam so sjaj prvo zasto se mrsni od mlekoto. Raceve veke mi se ispukani od mienje ama toa e za bebe ne e tesko Inaku..jas ne bi gi stavala vo masina za sadovi kade sto se mijat drugite sadovi . na raka mi e najhigienski si imam posebna cetka, sungerce samo za sisencata i cuclite
Дали кај нас има од декорираните шишиња од Avent? Само од обичните имам видено и такви користиме, ама сакам и вакво шарено
Mojava sega samo na avent go saka. I kupiv na medela calma demek ne stvara zavisnost i ne postoi opasnost od odbivanje od grada, si dadiv 1260 denari, a ne mi ja saka bas. Poveke maka treba zatoa. I na ciko imam stakleno so kaucukova cucla, e nego go obozavase na pocetok, deka epten lesno i tecese, ama ne i go davam poveke, epten mrza ke stane
Изгледа само јас сум незадоволна од авент, имам две шишенца и класик и натурал ама малиов мој нејке да ги види, веќе 2 пати како го оставам по 3-4 часа на чување, не пие и гладен чека цицето да се врати. Пробав и сама да видам , абе се грози кисели фаци прави и не пие. Претходно пиеше ама едвај, незнае да ја фати цуцлата па мокар цел,па се задавува итн.. Мене ми се доста цврсти силиконите, знам дека се најслични на града ама мојата не е таква предложете нешто мекичко како цицето за да сака да пие иначе нема да можам да мрднам без него
Stom e naucen na grada da zemes na medela calma. Tie se najslicni na cickata. Tvrd e silikonot i kaj niv, ama epten emitiraat cicanje i ovozmozuvaat premin grada-sise i obtatno. Ne se bas kako cucla so eden poseben dodatok e. Pobaraj na net. Ili, sto si e najsigurno ciko sisence so kaucukova cucla. Nema sansa da ne go fati, na mojava i bese broj 1 koga iznakupiv 100 sisinja bidejki imase zoltica, a nejkese da cica prvite denovi pa se odmolzuvav. Da ja stavam bejbi da spie ke ti pustam slika od ciko i medela.
И мене ми ја фалат таа од chicco видов и ти си пишала за неа, па веројатно таа ке ја земам за почеток
Само МАМ. Најефтини и преефикасни. Бебе е на града па на дохрана со вакво шишенце,никаков проблем нема. Цуцлата е анатомска,со отпор кој симулира доење а сепак не изгледа како града. Ми ја препорача педијатарот со зборовите:не фрлај џабе пари на скапи флаши