Цуцлите лажливи и цуцлите од шишињата се менуваат на 2месеца бидејќи е силикон немора цело шише туку само цуцлата од кај што влече млеко
Кои шишиња, односно цуцли на шишиња се најслични на Томи Типи? Треба да му купам поголеми шишиња, па викам некои поекономични слични да не има.
Дали некоја има земено цуцли на Бибс? Земав шишенце на Авент, се мислам дали бибс да земам? Или Авент да земам за почеток?
Мојата не фати цуцла ич ама имавме добиено бибс на поклон. Не знам за други ама за овие читав дека се дујат. Имаше еден србин објавено видео споредба со нова цуцла и користена 1м, старава стварно беше надуена. П.С. Во Зегин со Хип производи даваат многу убави чашки со клунче гратис
Требаше да спомнам, ова у продавница беше. Ништо посебно не земав 3-4 каши, имаше да бираш чашка или онакво како пластично за оброл мислам рече жената
Почнав со бибс со синот и си тераше додека користеше цуцла, е сега тој цицаше, авент шишенце само на почеток малку користеше, а потоа си цицаше. Да, многу се менуваат, се зголемуваат со тек на време огромни стануваат, ама ги менував почесто и тој си ги сакаше ептен
И сега планирам иста комбинација да правам, купив веќе цуцли Бибс еден комплет за да проверам дали ќе прифатат, ама се мислам за шишенца Авент дали да се стаклени или пластични, само тоа го мислам уште немам одлучено, мислам дека за почеток ќе ми требаат шишенца
Kupiv sisinja na firmata suavinex, ja ima na stand vo east gate i prezadovolna sum edinstveno od ovie sisnja ne i tece mleko od ustata a so prethodnite se pravese lom,cisto da spodelam iskustvo
Здраво.Ги користел некој шишенцава досега.Ги купив мислев дека се стаклени ама пластика се,и мие страв сеа дека ее пластика па даги вратам
Нема зошто да ги вратиш супер се и стаклените и пластичните, само ако сте на ад прво промешувај го млекото без зеленото делче, па после додади го тоа, прашокот знае да се заглави на тоа.
Ги земав за почеток ако треба да давам дохрана,незнам дал ке имам млеко и колку и како.Ама повеќе миги фалеа стаклени полесни за перење и вриење,и веќе кога стигнав дома видов дека се пластика несе стакло
Зелените пакувања на Авент се стаклени, виолетовите се пластични. Нема везе, ништо не им фали на овие, ќе го смениш за брзо зашто се пластика, иначе не се лошо ни тие.
Преубави се шишињата, особено ако бебето има грчеви. Ние ги користевме докај 6 месеци, па после преминавме на стаклени.