Јас ги земав истите. Ги гледав и сетот стаклени, ама тие го немаат тој air free vent. Затоа ги земав пластичните, најмногу заради тој додаток.
Фала на споделено искуство,тогаш неги враќам јас ги начекав на акција во нептун за 2.400 сетот го земав.
Дали да купам различни шишенца неколку на почеток ,за да видам кое најмногу ќе му одговара наместо само еден бренд иако планирам да дојам.Совет какви се шишенца да купам?
Гледам дека има тука доста заинтересирани за Авент шишенцата. Јас имам неотворен сет Натурал пластични, го продавам за 1700 денари. Праќам и по карго. Пишете ми лп ако го сакате сетот
Здраво, за бебе 11 месеци кој проток на цуцла треба. Ми се чини дека и треба поголем, моментално сме на 3 ка. Каде се гледа тоа. Фала ви
Авент се мислам само шишето и цуцлата, Dr.Browns имаш и две делчиња што одат внатре, ама не е страшно, навика е.
Ako imate mleko nema da vi trebaat vednas sisenca pa zatoa i nema potreba da kupuvate se i sesto. Majka na 2 deca sum i za prvoto zemav tomi tipi edno sisence za da imam za sekoj slucaj a isto i za vtotovo sega taka napraviv. I dvete bea na doenje i dohrana.A ako iskupuvate razni cucli i sisinja ke go zbunete bebeto koe sto e,najdobro e eden vid sisnxe i cucla i sekako gradata vasa
Зависно кои. Ако земеш анти колик тие се сите некапечки и се одлични за почеток. Има тими топи обични за кога ќе потпорасне тие се капка по капка систем односно капат сами
Јас ова го имам од сам старт и уште го користиме кога ја оставам на чување за да и даваат молзено а имаме 3ипол месеца
Дали знаете во која аптека може да ги најдам шишињава ? Ги зачував од бате , најдов резервни цјцли во Жива фарм но шише неможам да најдам. Малата се навикна само од нив да пие , купив други и не ми прифаќа