Не бре, мојава лакома ама тешка мрза хахаха. Да и извира на госпожата, ама никако да се помачи. Спремна е да се удави ако треба, ама да извира битно.
Исто тераме 5 месеци,пие уште со 2 или 3 зависи во кое шише ќе ставам млекце ама подобро ми влече со 2 со 3 се засркнува дека. Е многу стрвно. А баш инјас се мислев дали да земам со поголем проток нели дека наголемува значи немам потреба кога му одговараат овие 2
Мене ми рекоа нема потреба да менувам ако си пие со 2ка дека треба повеќе влечење па поубаво да си јача вилица
Majki sovet mi treba. Maloto mi e mesec i pol skoro,na ad sme i imam sise avent natural so protok za od 3 meseci sto e. So protok od 0-3 ne trgase ic,mnogu bavno i se macese pa zatoa go zedov drugiot. E sea problemot e sto koga pie e kako nervozen i placi nekogas,kako da se davi,mu teci odstrana od usteto…neznam sto da napram zosto taka neznam
Мамички, би сакале да ни кажете од кога почнавте да им давате вода од чашка на вашите најмили и да ни предложите чашки од кои сте задоволни... Гушкањееее.....
Мајка, да му тече многу брзо со тој проток? Не знам дали си видела, ама на авент има проток за од 1+ месеци, 3ка проток, а тој што го имаш ти од 3+ месеци е 4ка. И ние сме месец ипол и исто веќе многу се нервираше од најмалиот 0+ проток и му го сменив за од 1+ месеци и сега немаме никаков проблем и си го цоцка многу брзо и без плачки.
jas na malata i davav voda od 5+ koga pocnavme so vkusovi,prvo so lazicka zosto ona ne sakase nikakvo sise ni cucla....od 6meseci pocna da pie voda vo twistshake caskata so klunce sto e 4+ i so taa se do godina ipol,pa ja zemavme twistshake 360° caskata i sega od taa si pieme...ima 1 i 8 meseci
Mu go zedov i toj so pomal protok,od nego pa ne trga,kako samo da si igra i vo interval od 15 min ke ispie samo 10ml… neznam veke sto da napravam..
Мајки од кои шишенца со клунче сте најзадоволни,најдобро ги прифатиле вашите бебенца,моите се 10 месеци,кои ќе им одговарат највеќе? Највеќе за вода ќе ми треба.
Здраво ние имаме 8 месеци и некаде од 6 месеци нудам вода од twistshake чашката до клунче 4+ што е но никако не знае да повлече од клунчето а од обична чашка кога му давам се дави многу. Имам пробано и со стаклена цевка но само ја гриза не ја шмукнува. Од авент шишињата од кои што пие млеко вода никако не сака да пие а вака општо водата ја сака му давам со шприц така не прави проблем но тоа ми одзема многу време за да му дадам 50 мл вода од 2мл шприц. Ако имате некој совет или предлог шише кое што би можело да помогне..
Веројатно едно глупаво прашање.. Шишињата што се 0+ до колку месеци се користат? Има некакво правило?
Имате ли начекано во скоро од тие philips зелените цуцли што ги даваат по болници? Ништо живо не можам да најдам
Како мече што се? Јас најдов само во мартини аптеката во Струмица што е. Има на фб страна на поликлиниката можеш да се јавиш за по карго ако сакаат да ти пратат.
Не е ко мече, барем мене не ми личи на мече Во аптеката во капитол мислев ја има ама out of stock е. Еве слика