Користи до кога сакаш, ама тоа едвај капе. Ако не сакаш бебе да ти се одбие од доење и ако не се нервира, користи го уште некој месев, тоа не е строго определено
Може ли да ми кажете какво шише и цуцла треба да земам за новороденче? Има премногу единствено се одлучив да биде на авент. Има многу anti colic , natural response, па проток колку . Немам појма ниту дали ке дојда или не ако нешто и тоа зависи . Али сакам за почеток да земам барем едно шише и цуцли. Исто дали да земам стаклено или пластично од колку мл. Знам дека после ке се докупува, ама како за почеток мора да имам нешто
Можеш да земеш едно малечко Philips Avent anti colic, пластично или стаклено по твоја желба. Проток 1ца за новороденче. 2ка проток од 4 недели ставив јас. Ако не доиш ќе си земеш уште едно две шишенца мали, па од 3месеци големи со двојка проток
Decki 8m mi e bebeto koristime seuste avent philips sise za mleko no sakam da smenam malku poeftino da zemam primer babylove me interesira dali i tie se so protoci? i dali kapat koa ne pie bebeto bidejki kaj avent ne tece sto mi e bitno bidejki sama si pie i znae da si go frla siseto povremeno pa mi treba nekoe sto nema da tece a da ne e izgor skapo? fala
Мајки ајде помош Бебето ми е на доење од самиот почеток , почнав да давам чајче по малку со шишенце и на почетокот прифати и пиеше исто така и мое одмолзено млеко еднаш пиеше но отпосле еве давам и се мачи со цуцлата како да незнае да повлече да пие, се лигави и ништо. Дали е до цуцлата, предлог за цуцла за бебиња кои се на доење да можат полесно да прифатат Инаку користам шишенце на baby love
Овие (според мене) многу брзо течат. Моето си пие од Авент шишенце, зедов и вакво демек и ова со слаб проток ама се засркнуваше и престанав да го користам. Авент викаат добри се за паралелно да тераш и доење, дека не течат лесно, ама и тоа индивидуално е, не знам баш што да кажам, јас цело време Авент користев, со проток 2ка, па се одби така да нема правила. Можеш да пробаш со него, мислам дека најслаб проток има тоа шише. Од Lansinoh исто читав добри се, некако обликот наводно сличен со града, ама мислам и тоа побрзо тече.
Здраво , препорака за шише за вода за 2ипол годишно дете. Имам пластични од ДМ ама сакам како термос .
Ние земавме од Декатлон челично термос шише, одлично е и со прифатлива цена. Можеби е уште мало за да го држи постабилно, но ете препорака од мене.