Да ги ома во зегин, а колку се ич не ми текнува. На кутијата пишува о+ или 1+ па нагоре. тоа што е 0+ е со еден отвор мал.
Мајки ќе ве молам некоја да ми каже со каква Нук цуцла давате водичка и чајче? Бебуш има два месеци и пие млекце со М цуцла, дали е ок и за вода или треба С за водичка (демек се засркнувале слушнав...)?
Еднаш прашав но не добив конкретен одговор па ќе пробам да ве прашам уште еднаш оние мајки што користат пластични шишиња и цуцли на колку месеци ги менувате? Јас конкретно купувам томи типи и менувам на 3 месеци ради пластиката. Цуцлите на колку ги менувате? После одредени време забележувам дека пластиката и силиконот белеат од нон стоп парење и стелеризирање.
На 3 месеца исто. Купувам по 2 во едно паковање и таман иде после секои 6 месеца поголема цуца или шише
Ние користиме нук шише и цуцла. На нук цуцлата пишуваше дека треба да се менуваат на 2 месеци, така и правев. Е сега сме само на доење, и му даваат АД кога не сум дома. Пак треба да ја менуваам цуцлата на 2месеци?
Вака да се разбереме. Шишињата пластични нели ги менувате на 3 месеци или само силиконот цуцла? И дали цуцли за цуцање менувате?
За ад млеко користам нук стаклено шише, кога се одмолзував користев чико шише пластично 5 месеци и не сум го фрлила уште ама и не го користиме. Цуцли лажалки многу ретко цуцаме, инаку на декларацијата и пишува да се сменат за 2 месеци.
cucla lazlivka na mesec dena maksimum dva. shishinja tomi tipi plastichni na tri meseci celosno ne samo cucla. shishe stakleno avent samo cucla na tri meseci, shishe ne menuvam. chasha so klunche na 3-4 meseci.
Мами, сакам да земам комплет шишиња на Chicco, колку сте задоволни од нив. Гледам повеќето земате на Авент, подобри се или???
А шишињата стаклени на секое миење ги стелизирате или еднаш дневно јас на секое ги стелизирав ама ме искараја
Чико се лични Настрана мајтап, неможам да ги најдам шишињата на оваа страна ми велиш http://www.bebehome.mk/ ?