Јас менувам на 2 3 месеци цуцли од авент. Да не зборувам за фактот дека пола ги губеме по пат или дома па никогаш немаме. Купувам 4 наеднаш еве од 4 две останаа.. другите ги нема. Пред 1 месец купив мам цуцли и ги исплука не ги сакаше оти навикнат на авент ама јас не мислев дека ќе ги одбие и така ги фрлив сите 4 ри. Исто купив еднаш и на чико шише ми го одби оти пие од томи типи. И така тераме. На 2 ипол до 3 месеци секогаш нови.
Тие што имате шишенца Мам 2+ како ги одржувате,дали ги миете во машина за садови? Неможам баш да разберам на упатството како се одржуваат.
Mam mozes i vo mikro.Jas gi poparuvam.I nekogas so soda.Imam i frosh sjaj za bebeski trakatancii.Ili vo sterilizator.
Немам микро, а немам ни стерилизатор. Цуцлата ќе ја извријам а шишенцето во машина па ќе го попарам.Така планирам,ваљда не е погрешно. Немам баш искуство со шишенца,до сега немам користено а сакам да почнам за водичка
Epa mozes i sisinceto.Stavi edna lazicka soda vo vodata i neka zovrijat.Ubavo izmij gi posle i pak so ladna voda
на тие од мам што јас ги зедов пишуваше да не се пуштат во машина. патем ич не сум задоволна. досега од пластика само томи типи ми се погодило а стаклени користам на авент и на бејби лав.
Zosto ne si zadovolna?Jas sum prezadovolna.Imam Mam.Od Ch mi se.Preubava plastika se.Ne mirisaat kako Avent so mi zamirisuvaat od mlekoto
Дали имате посебно за чај и вода шишиња? Знам за млеко и чај мора но дали и за вода посебно треба? И на колку време го менувате цело шише а кога цицлата на шишето?
Јас исто користам од раѓање, па до сега. Шишето ако е пластично на два месеца, а стаклено што имам не сум го сменила зашто не прима миризба. Стаклено ти е подобра опција.