Za prvo sisence kakvo ste kupuvale? Edno imam na avent sakam da kupam uste edno I dali malo ili golemo ? Plasticno ili stakleno ? Se izvinivam za latin...
Едно ти е доста, ако не ти го прифати тоа да не ти стојат џабе. Уствари ако доиш едно ќе ти е доволно, а може и непотребно ако не даваш вода/чај. Мало ти треба и стаклено. Од Авент шматка моево, да речам пие не можам, бидејќи не знае
За жал нашето не е шарено. Јас не најдов. Вакво е нашето. Првото ни е подарок и купено е од бебе супермаркет. А на интернет гледам дека би требало да има и шаренки Ама незнам дали ги има кај нас.
Од глупо поглупо е ама ај ако не најдам од шаренкото ќе го купам, ќе зедам и на Бејбилов да видам и со тоа @wannaBeMomma а тие шарени ли се барем??
ќе се вмешам на Нук има доста шаренки цакани , и со клунче и овие магичниве се врв , мисл дека ќе најдиш тоа што бараш , па и за понатаму има мн пошарени ..
И со заштитно капаче плус, одлично, овие ќе ги купам, фала И тоа да видиш Се што купив во старт без малку беше монотоно се бело, крем, кафенко, други бои и да немаше, ама затоа сега ме удри нешто во глава и што пошарено тоа подобро Пролет/лето де, како виножито ни стана плакарот и тракатанците околу
Ista vakva imame **mu vikam na maz krivo mi e porano so ne mu ja kupiv, a on na mene- imas popraven so kjerce
Еурофарм,за цена не ми текнува точно,знам глодалка и четки за заби беа по 350ден.дали и лажичките беа иста цена или малку поскапи не се сеќавам.
И јас по препорака на Ано си купив исто , од еурофарм иста боја. @wannaBeMomma ако сакаш од мојот еуро ќе ти купам , имаат Само од тоа пие сеуште и тоа само вода. Друго не смее да се стави во шишето
Јас пакувањето на лажички го решив со кутии за четки за заби Инаку и јас ќе купувам од чашкиве, зошто синко посега по чаши и си ја влече до уста, ако му дадеш и ќе пие. Вчера во зегин гледав има и од нуби вакви.
еве ја на синко на nuby била Пие од неа ама влече јако, му надоаѓа мн.вода и се засркнува. А од чаша како што ние пиеме му е омилено Ако види некој да пие се ококорува одма накај него скока