Слободно ставај,стакло го прави шишињата,секоја вечер ги стелизирам. Среќа што ми текна ми се смачи да вријам. На 15 мин ги ставам.
Kupiv sise i cucla od tommi tippe. Zdravje boze ke vidime kako ke gi prifati. U meguvreme kako da gi izmijam, so poseben sjaj? Moram da imam stelizator? Ponatamosno kako da odrzuvak higiena na kolku dena i sl.? Izvinete ama nie neznam pq moram da prasam haha
Мајки не брзајте не купувајте многу не знаете како ке ги прифати бебето. Јас од мерак сите видови цуцли и шишиња ги имам и за инат ниедно не ми прифати нит шит нит лажливка..Последно Медела шише земав пак џабе вода од чаша си пие @koritsaki Паметно, и јас за второ планирам од старт и доење ама и АД. Син ми уште цица 16+ сме, на маки сум со него не ме пушта ни минута,само влече бара, а камоли негде да го оставам на чување или пак да заспијам на раат.
Јас го земав 3800 од Техно маркет. Во Сетек е намален 2800 мислам но тука го немаше,види на нивната страна дали го има во твојот град. http://setec.mk/index.php?route=product/product&path=10124_10125_10143&product_id=69116
Во Зегин дали ги има? Јас што да правам со моето лакомче, м? Млеко машала си пие, тоа ок. Абе ми се чини колку чај да му дадам ќе го испие, колку вода да му дадам и неа ќе ја испие. Гледам да не давам често, а луѓе 5 недели сме. Одвај додржува понекогаш 3 саати за ад
Јас му мијам со фрош сјај за бебиња од почеток. Не мора да купуваш стерилизатор можеш во тенџере да вриеш. Секоја вечер му ги стерилизирав цуцлите.
Дали навистина се убави tommе tippee цуцлите, дали бебињата брзо ги прифаќаат? Сакам да ги пробам, имаме од чико ама не ја сака баш.
Nekoj so ima kupeno sise od tommie tippe 150 ml stakleno za 0+meseci da mi slikne toa upatstvoto za upotreba i nacin na cistenje se si pisuva... ovoa so go ima kaj mene mislis printerot molen e da pecati nis ne se gleda.
@monik55 може постапката да ми ја кажеш како иде,колку вода и колку садчиња користиш? Јас мислев на 2 спрата да гп наместам доле шише горе цуцли,но незнам колку вода. Немам стерилозатор користено,а ги варам во тенџере се побелени ми се и мирисаат па да пробам со ова
Има граничник за вода колку да ставам и ставам до цртката што е за максимум. Јас ставам во најголемиот сад и пуштам на 15 мин. Ова многу олеснително среќа што ми текна.
Го уклучив на 25мин јас па ајде супер испаднаа,во еден сад сѕавив за проба,ја тргнав таа решетка ли е за повисочко и поклопив. Ако со бришач за раце ги избришав надворешно? Не смета во процес стерилизација? Очекував суви да крцкаат како од машинс
Од готвач на пареа не може да очекуваш суви да излезат шишињата. Храната не е сува кога ќе ја готвиш во него, нели?