Педијатарот ми препорача медела калма, никако друго шишенце за дохрана, бидејќи ми бљуцкаше и да не му се прошири желудничето. Давав една недела од тоа и еве овие два дена не го сака, плаче, гладен е, ама не сака да влече. Прво помислив да не е до млекцето, бидејќи го префрлив на Аптамил АР, меѓутоа сега му го ставив истото млекце во авент стакленото шишенце и го испи. Е сега се мислам дали да земам на чико антиколик (со искривена цуцла) за да не лапа толку воздух и да се грчи? Како сте задовилни од чикото или ако имате да ми предложите некое од тој тип? Благодарам.
Јас уште каква не купив не сака и не сака, имам дома од најефтино до најскапа само болничката од Ремедика ја сакаше кратко. Најубави ми се мене на Бибс цуцлите
Мене гледам се ми прифаќа 3 му сменив Ама дека дрвено креветче во сред ноќ ќе ја плукне и имам куче крадач И не ми се исплатат на секоја недела тие од ремедика по 300ден Барам и некои бар околу 100ка ама да се убави квалитетни ако има такви
Мам се евтини, таа цена мислам некаде, а сум читала дека ги прифаќаат. Мојов avent ultra air омилена му е, и класик му купувам заради дизајнот да сменам, ultra air се само една шарка и досадни ми се, ама не му се толку по кејф ги плука ептен на почетокот додека ги навикне. Али 2 цуцли над 400 се..
Утре одам на мам да ги видам и авентот добро пак 400 е поевтино од таа една 300 и нешто е болничката Фала ти
За една година од 120 денари на 300 ги направија болничките. И јас за мам читав доста пофалби и незнам каде ги има. А за шише за поголемо бебе дали имате twistshake користено? И каде ги има
Здраво мајки сакам да ве прашам од каде ги купувате медицинските цуцли како таа во ремедика. Побарав во неколку аптеки (зегин, виола, бети), но не најдов.
Моево бебуле ( а и другите две деца ) ги прифаќа сите цуцли без проблем . Еве ги цуцлите што јас ги користам : За млеко и чај Лажливки .
Никакви. Ако најдеш со конец на дупчињата. А ако е со пластичен држач јас направив дупче на тоа испакнатото ама со тек на време се кине. Од аптека најпростото го имам купено од зегин
Кај мене ги отвара , се извинувам доколку е моја грешка , еве скриншат на мислењето , можеби ќе биде од корист .
Бебево мое пие млеко со авент шише и цуцка натурал 0+ но на секое пиење ми се засркнува.Предложете ми некое друго зошто од памет ме вади со тоа засркнувањр