Исто сме и ние скоро 2мес Ова му го користам од прв ден го има во бебе супермаркет побарај ги на инста и фб По други места не успеав да ги најдам
Istite I nie gi koristeme od prviot den,gi ima vo zegin,vo eurofarm aptekire,a Kako komplet dve Mali I dve golemi sisinja so cetka za mienje gi ima vo bebeto prodavnicata vo bitpazar
Posledno zedov od eurofarm vo Vero dzambo dve Mali vo komplet idea,imase I poedinecno,golemo kupiv od Zegin vo mojot grad,ne sum od sk, kaj nas vo zegin drzat cela kolekcija na tomme tippii
Баш ги следам на ФБ, и имаше цел список на аптеки каде ги има,во која населба и која аптека,мислам дека им е точно,пошто во Автокоманда ги има кај што ги пишува,др. место не сум проверила. Инаку ми фатија око новите шишенца ептен се слатки,штета што одат само по 3
имам (можеби глупаво) прашање во врска со стерилизирање на шишиња и цуцли, дали треба да се стават во тенџере со веќе зовриена вода тргнато од оган или треба да вријат во водата додека е на оган? и колку време да се остават така?
Дали може некој да ми каже како се користи авент греачот за шишиња? Од германија ми е пратен а не разбирам. За 3 мес бебе само вода можам да греам така?
Не знам дали е соодветно прашањево тука. Сакам за нг за бебе да купам некој сет за хранење (чинивчиња, чашички и сл.) Па би ми значело искуство ваше, дилемата е меѓу Томи Типи и Нук
Јас земав од томи типи лажички задоволна сум убави се иако сега ги користиме за капки само ама топ се, јас сум озрасната со нук и еве мајка ми до ден денес ги користи шишињата нема ни шара избледено така да верувам за кои и да се одлучиш нема да згрешиш можеби дизајнот ќе те натера да одлучиш
Јас имам сет од томи типи, две чинивчиња, капак и лажичка, се местат заедно за на пат. Убава е пластиката ама лажичката не ми е згодна. Имам и чико лажичка, силиконска е цела, делот за во уста е целосно мек и супер е за почеток кога пробува вкусови. Најзгодни ми се лажичките на бејби лов 3 во пакување се 80 90 денари.
Последниве два дена цуцлата се ја бутка во шишето навнатре. Незнам како му успева на сред млеко пиење . Томи типи користам дали може е време да земам со дупче повише? 0+ е а мали е скоро 3 месеци
Кај мене од старт така прави мислев до шишињата е По неколку пати вадам за да ја исправам и ме нервира што тече од сегде Ги користиш тие со цевче за грчеви или?