Kolku vreme trae edna cucla lazlivka? Imam od onaa medicinskata zelena od remedika ama ne znam kolku vreme bi trebalo da se koristi....valjda ne se ceka bebe da ja izdzvaka
Мислам дека сите се околу 2 месеци. На Авентот конкретно така пишува и на самото упатство. Е сеа колку што знам медицинската е без упатство ама некако ја не би ја користела повеќе од 2м.
Со што ги миете шишињава? Јас си најдов едно сјајче од Стокомак специјално за тоа и ептен раб. ми заврши, ама ми е при крај, а некое време одам, го нема. Ми се свиѓа што не остава мирис како обичните сјаеви, а беше смешна цена некои 40 денари.
Со фејри ги мијам секако кога ќе избледат ги менувам разлика не ми прави дали ќе биде специјален или не. Секако се е хемија и често се менуваат, а со фејри сум сигурна дека се вади
Добар е и тој од Стокомак,сега него го имам,малку повеќе пени што мене ми одговара а е дупло поефтин од тој на Frosch
Здраво мајки, ве молам за искуство со чашки за почеток ? Каква да земеме ? Ние користиме се на Авент па се мислам за нивната со клунче ?
Мала информација: сите што ја баравте медицинската цуцла од Авент, зелената, во Еурофарм Рамстор пред малку добија голема пратка, ако ви треба навалете
И ние сме постојано со Авент. Купив некапечка чашка со клунче за 6+ месеци, но некако не ја сака. Пие но не толку. Првите денови целосно ја одбиваше, тврдо е клунчето и кога се удри почна ептен да ја одбегнува, па морав да му давам вода од обичните шишенца со цуцла. Пред некој ден бев во ДМ и ми се виде симпатична една таква чашка со клунче на babylove слично изгледа како таа на авент, има и рачки и помеко клунче, еве го си пие и сам. А цената е ептен прифатлива,3 пати поефтино од тоа на Авент. Авент чашката ја платив 630 ден во Еурофарм, а ова од ДМ е 199 ден.
Земав јас на МАМ , немаше розева од авент само црна и не ми се земаше некако, па оваа на мам супер и е , на почеток додека се научи сега си пие супер, башка си ги чеша забите фала ти
А таа на МАМ некапечка е или? оваа на авент ми се допаѓа бидејќи ја мава на сите страни без да се направи утоп. Но ете не ја обожава тој, џабе мене ми се допаѓа. Со оваа од ДМ знае да се избања некогаш ама битно ми е да пие вода. И уште нешто, оваа што ја зема тврдо ли е клунчето? И друго да се надоврзам и да прашам. Од кога се почнува со чашки со цевче? Моево знае да пие со цевка некогаш му давам од обична чаша и му е интересно.
Моето не знаеше да пие од таа на авент со некапечко клунче, и стварно е претешко да тргнеш од тоа и да пиеш. Би ти препорачала на Нук да си земеш со некапечко клунче. Помеко е, нема мембрана, мн лесно се пие, а не капе.