Greshka moja, нип биле шишињата и цуцлите што ги гледав во Локо Кроко. Извини за погрешна информација. Ние томи типи користиме и чико.
Здраво кои шишиња и цуцли би ми ги препорачале за новороденче за почеток од кои сте задоволни, бидејќи ќе се близнаци си велам да купам нешто за почеток да се најдува не знам како ќе биде со цицање со дохрана поздрав
Јас па викам- што ќе му дадеш прво тоа ќе сака ние почнавме со Авент натурал и пробав после чико и медела не ми ги прифати.
мојот бебуш, искрено, 4 различни брендови прифати. Можев да согледам од која цуцла poubavo pie ama ne se buneshe za niedno, fala Bogu. Samo mam i nedela ne proba. Avent mu prijaat najveke, a mene favourite mi se Tommy tippie
И моето прифати се што му дадов…Прво пиеше од Авент натурал, па антиколик, па Томи типи, па мам…сега имаме две шишиња од Томи две од Мам и менуваме зависи кое е чисто
И јас некако имав среќа. Цуцлите на Авент од одма ги прифати. Прво имав шише на Томи, си пиеше, па Авент, а сега почнав и Твист енд шејк за кога сме на прошетка. Само една цуцла што и ја донесоа на подарок не ја сакаше, мислам дека беше на бејби нова или канпол ако имаат цуцли.
436 ќе да го земав, 260 мл. Реално до сега 3 пати го имам искористено. За намената е таман. Ама за дома у никој случај не го менувам Авент.
Не ти се кинат цуцлите Авент? Во рок од два дена три цуцли ми се скинаа и го баталив…а до 3 месеци само од него пиеше, со него почна од 2 недели и го обожаваше…ама ме изнервираа цуцлите, реков не ќе купувам секоја недела и се префрлив на Томи типи па на Мам и сега комбинираме
Ја има и во Битола цуцлата, јас им пишав, ми кажаа каде ја има. Ќе ставам слика од разговорот. За цена не се сеќавам, околу 300ден.
Не бе, арна е, сеуште сум на првата, следна недела ќе ја мењам оти ќе се поминати 2 месеци како ја користам. Ама нема мака, никакво оштетување... А очекував според тоа што читав тука.
Од кој прибор за хранење сте задоволни? Тањирче, лажички…. Ќе почнеме уште малку со вкусови, планирам домашни да давам па ќе ми треба