Подарувам 2 philips avent classic + цуцли за шише, неупотребени. Ги имам утнато, не ми пасуваат на шишето. Пакувањето е отворено, ја стерилизирав едната си намера да ја користам. Ако некој е заинтересиран нека ми пише лп
@Snowflake92 ти ли имаше шише од twistshake?Кажи ми што бројка цуцла имаш на шишето? Купив за 6+,ама многу тече,исто и тоа 4+,не сака да пие и шприца многу
Нук ми го пофалија сакам да земам цуцли и шишиња ,каде ги има во ои аптеки неој как д ами спомна дека ги има во дм
Да јас имам. Па цуцлата што оди со тоа што е 260 мл од таа пие, 2+ големина. Не сака од поголеми му течат многу. И од томи типи и авент пие од 2+ цуцли а пробував со поголем проток.
Ми личи на чико, баш бирав меѓу ваква и нук Ја одбрав нук ама џабе не ја прифати. Ај ако ја сака твоето тагирај ме па и неа да ја пробаме
Нук имам 2 не ги сака. Имам едно 5-6 цуцли дома, ни една не сака. Прво се откажав, океј не сака, ама многу сака да виси на гради, не можам да го тргнам, плачи Ајде да ја најдам и ќе ти кажам дали ја засака хаха..
Каква чашка за вода да купам за бебе од 11+++? Имаме шише со клунче но моментално е заинтересирана да пие од нашите чаши
Не ја знам како изгледа од оваа страна, ама ја зачував сликава и ќе одам покасно во аптека да прашам. Фала ти