Еее таа е. Јас ја земав пред малце Авент ultra soft, ја немаше класик, а премногу се слични. Ќе пробам со оваа ако не ќе ја барам класик. Фала ти
Формата е идентична, разликата е во материјалот на цуцето, текстурата де и плус нели она што доаѓа околу уста.. Бебево повеќе ги сака ultra soft и ultra air дека помека текстура имаат деловите за цуцање, classic цуца ако баш мора.
И јас имам разни фирми. Прва ја купив бибс не ја сакаше, после менавав разни ама пак сега таа ја цица по малку за спиење. Ама ако не и ја држам ја трга а ако не ја има плаче.. пробај може ќе имаш среќа со неа.
Уште на бибс ја немам купено. Ја мислев ама некако многу пари ми беа за нешто што има можност пак да не го сака. Сега со оваа од Авент ќе пробам некој ден, па таа ќе ми биди наредна за купување хаха..
Ќе купуваме додека некоја не погодиме, или може ниедна па ќе ги чуваме за колекција. И јас ќе пробам со авентот класик ја немам таа
На Авент најмногу се надевам да ја засака, многу личи на силиконската брадавица што ја користиме. Хахахха.. кога и да дознаеме за некоја друга, ќе купуваме. Дури да засакаат некоја ќе дојде време за одвикнување
Не, немам пробано. Ама незнам дали ќе сака како градата, од почеток се доиме со силиконска брадавица. Затоа барам да изгледа како неа.
Нема врска тоа исто и ние бевме па само таа ја прифати зошто му влегуваше цела во уста, а другите не ти сакаше дека му беа малечки и меки
Majki dali imate iskustvo so twistshake termosot? Dali odrzuva toplina? ili pak nekoj drug termos da mi preporacate. Konkretno mi treba za mleko za letovo. Tie torbickite za sise ne mi se nesto efikasni...tnx ❤️
Мојава сега сите лажливки ги фаќа Која имам и ставам и ја цуцка. Ама шише никако не сака. Со лажица и вода и давам..
А како ги научивте да пијат вода од шише? Мојава сака се радува ја отвора устата и го лиже или гризе. Не знае како да пие.
Ако е бебето само на ад за ноќеска би ти завршило голема работа го ставаш шишето со вода во греач си стои топла водата кога ти треба само ставаш прашок и мешаш. Само треба да пазиш дали е за секакви шишиња или само одреден тип.
за колку време им е испораката ? Да се едитирам да прашам за рачките. Подобро горе или доле да се или сеедно.