Да пријавам дека TwistShake ни е вистински погодок за пиење со сламка. Толку е шишето едноставно, а генијално. Може само да влече, а не може да турка вода наназад и да ја контаминира со остатоци од храна. Ова ни беше голем проблем во пиењето од чаша со клунче. Постојано миев и менував вода. Сега следно да се научиме на магичната чаша на Нук. Инаку, во Крш видов дека TS шишињата anti colic се на -50%, кого го интересира. Преевтино.
12++. Не напоменав, шишето со сламка е 6+. Земав и друго шише на TS со широк отвор за пиење за 12+ ама уште не сум го префрлила.
@Solen☀ Да пишам за цуцлата на Авент ја земав ултра софт. Не му идат нагони на повраќање и не се грози, како од другите до сега. Ја држи кратко и ја плука хахаа.. Успан ако не можам да го оделам од града, му ја давам,ја држи. Со татко му заспа неколку пати со цуцла. Иначе забележав дека не знае што да прави со цуцлата, ја држи само така хахаа..
Ако не сак ацуцли подобро за тебе, многу е потешко подоцна да ги одвикне. Јас на 8м му ја тргнав ја користеше само за заспивање ама почна ноќе да се буди често и да ја бара не знаеше сам да ја најде му бегаше по креветот и ја тргнав недела две плачеше по неа и прекина, затоа сега тетра пелена си гриза шмука кога заспива мислам дека ако не е плачливо бебе и не скаа не мора подобро за тебе
Не е плачлив, многу мирно бебе е. Освен на града нема шанси да заспие поинаку. Да излезам, го оставам заспан, малце да се разбуди, не презаспива ако не го ставам на града. Не можам да мрднам без него, или треба брзо да се вратам. Само за тоа ја сакам цуцлата.
Те разбирам. Ако прифати супер, моето беше преплачливо и сега е рикло ама не му треба цуца на мам ако не си пробала ги фалат дека многу ги прифаќале бебињата ако оваа не ја прифати.
Идта мака сме и ние, јас си ја пробав среќата и со каучукова ама џабе, дури после нњјкњше да цица Фала за споделеното искуство Авент ќе ми биде последна шанса и се откажувам после
А да, штом му дадам цуцла и на цицка после прво се грози. Јас уште бибс ја немам купено, неа сите тука ми ја препорачаа. Да се откажиме од сега, мислам доволно правиме колекција од цуцли хааха..
Кплку што првото ги прифаќаше сите можни цуцли толку второво нејке ниту една Неможам од дома да мрднам
@Oneo Kako vi odi so cuclata? Edvaj ja najdov ama uste ne sum ja kupila Se mislam deka dzabe ke bide Pusti mi nadez mami