Јас не ја превривљм, ладна му давам. Иначе јас сум задоволна од нук со клунче и ја прифати како што не сакаше ич цуцли и шишенца.
Завиди од детето не може никој да ти каже какво шише ќе прифане. Земи некое шо мислеш пробај ако не го прифате тогаш мени друго и тоа е.
Jas forsiram otvorena standard casa i onaka site drugi se prelazni samo. Iam i nekapecka 360 zatoa sto primetiv se plasese koa ke i dojde voda od otvorenata valjda mislese se davi ne znam. Sega e skoro 8mes i pie od otvorena ama goltka po goltka i jas i ja drzam. Ne deka se utepa piejki voda amavo ovie 2 mes ima napredok vo ispienata kolicina
Dali vi se slucuva sisinjata na nuk da vi pretekuvaat kaj cuclata, gi imam zemeno tie vo set sto bea. Bebe mokro lom. Isto i cucli od nuk, mi se polnat so voda vnatre koga gi vrijam. Sovet nekakov
Дечки медела калма џуцла купивме...ама може не одговара на ниедно шише? Сеа ми текна дека може ќе треба и шише да купам а веќе имам Brownns и BabyNova. Скапо ли е шишето?
Околу 900 ден. се 3 мали шишиња, а 2 големи 600-700 мислам дека беа. Dr. Browns шишето ти е со тесно или широко грло? Би требало да одговара ако е тесно, бидејќи користам комбинација Medela шише со Dr. Browns цуцла.
@kostovaivana mojata vcera pocna ko sto treba da.pie voda od medela obicna cucla....denes ke vidime so baba i mleko dali ke pie
Ајде со лесно, дај боже да пие. Моја сега исто од чашка за ракија пие ама сама си ја фаќа и сама си ја дига и пие. Не сака јас да и ја држам. Ама можеш да замислиш колку она тоа вешто го прави и колку пати ја почнам чашката за дека е жива вода после не коментирам џабе и лигавчиња, џабе е се. Ама пресреќна е коа така сама пие барем ме смее па ваква сум за хаосот
Dzabe se izraduvav denes edvaj 30ml mleko ispila....ama se iznaciica koa dojdov od rab...dzabe se molzam sabajle izglea