зелената од ремедика? нема месеци, таа е за кога бебето е без заби, а после неа има уште една друга што е за со заби...ама моето дури не му излегоа 3ки тераше со зелената, до кај 18 месеци, па во 3 дена ми дупна 3 и престанав да му ја давам зелената, сменав на другата, таа е покрута и претходно не ми ја сакаше..ама кога виде нема избор и неа ја засака
Јас во еурофарм ја купив, имав сина и таа ми ја скина, сега имам розева, модерно момчево е моево со розева цуцла иначе е во исто паковање како зелената, во такво паковање не во картонско...одвај ја најдов на интернет за да покажам во аптека оваа е
Девојки, некапечка чашка предложете? Бебе 7+ ништо не фаќа од шише и чаши со клунче, ова ми е последна шанса. Мора да почне ад. Некоја на Бејбинова прочитав ама не знам кај се продава. И таа на Нук сум ја чула ама нигде немам видено. Совет?
НУК од дм можеш да ја земеш ама не знам дали може ад да пие од неа. Мојов пие вода од нук 360° на нук и со силиконска цевка од babylove, исто од дм
За каква цевка зборите? Моето наредна недела полни 5м, ќе почнам со вкусови па да се уходам полека. Ве читам за вода, мене педијатарот не ми спомнала, само АД и чајче.
Еве ваква, силиконска. Јас освен вода и АД друго не давам. Чај не давам, ниту сок, 12 ќе полни. И не планирам скоро сок да понудам, си пие вода
Моите користеа чашка од Нук со силиконска цевка, но пијат и од обични за еднократна употреба или за повеќекратна пластична и силиконска. Инаку давам само вода и АД, чајче не. Поголемиот пие чај во градинка само, на помалото немам дадено сеуште а е 13м.
На тема чаша со цевка, како ги миете (а да не е во машина)? Сакам да му земам за смути, сокови, ама немам идеја цевката како да ја измијам убаво
Majki cucla koristevme do 6 meseci od nuk. Sea za 6+ ima isto od nuk ama pogolema. E sea formata ne e celosnk kruzna..ista e kako prethodnata do 6 meseci samo pogolema,kako splosnata e od ednata strana. Citam tuka avent gi preporacvate mnogu... so e razlikata taka so formata zosto nekoj se splosnati a nekoj kruzni celi?
Мојов почна на полни 5м, ама многу се воденеше оти ја плукаше водата, кај 7м ептен почна да си влече убаво и еве уште пие од таква 12м е
5м е? Јас имав чинивче, силиконска лажиче и лигарче за почеток. Тогаш вода нудев од шише. Блендирав со рачен блендер.