Мајки, вие што користите за бебињата стаклени шишиња на twistshake дали ќе може да ми ја сликнете цуцлата каква е и дали сте задоволни, како и од останатите нивни производи?
Кога сменивте проток на цуцла за шише? 2ипол месеци е уште сме на 0+. И на Авент и на др.Браунс шишето.
Јас го имам стакленото на твистшејк и не сум баш задоволна. Шишето ко шише не е лошо ама не знам зашто е обложено со силикон што се вади и на него се ознаките во ml. Јас пошто користам греач за шише, се полни со вода меѓу стаклото и силиконот па капе после врз детето. Ако го извадам треба да измерам вода во друго шише зашто на самото шише нема ознаки. Ако бараш стаклено шише поарно земи авент, бибс или чико. Од овие три сум општо најзадоволна. Имав и две пластични твистшејк и двете ми беа некако фалични. На едното цуцлата му се собираше, па морав на секои две минути да му го тргам шишето на детето за да влезе воздух, а на другото капачето се расипа, па малку посилно ако повлечев се вадеше без одвртување. Генерално, јас немам позитивно искуство со шишињата твист шејк. Имам термос, тој си е добар. А ако бараш анти колик, мислам дека пластично шише ти е подобра варијанта. Авент или др.Браунс Ова е стакленото шише, се гледа цуцлата на сликава Спојлер
Доста јака реклама имаат значи Читав дека не се задоволни на дел од производите.. затоа сакав да прашам тука, да прочитам некое мислење
Мајки ај некој ако има некапечка чаша нека ми ја сликне, немам појма што да барам, не знам ни како изгледа. Од тие без клунче ми треба
Во ДМ ги има ама без рачка, јас барав баш ваква со рачка ама немаше.И јас сакам да земам за малиот бидејќи мака мачиме со непиење вода.Да пробам и со оваа чашка
Лесно се пие? Кога ќе се подигне чашата има само едно место каде што тече или од било која страна може да потече? Не знам дали ми го сфати прашањето глупо е
Од сите страни може да пие,треба само да притисне со усните. Инаку може да ја врти и наопаку,нема да тече
Прашањево може е глупо и не е за тука ама Во цуцлето (нук) има капка вода,никако да излезе веројатно кога сум ја стерелизирала или при некое миење ... како да ја извадам?
Мајки, дали сте задоволни од овој сет за хранење? Или пак, препорачајте ми некој сет кој сте го користеле Спојлер
Ve molam za preporqka za sise/ caasa nekapecka/ sise so cevka za bebe 7+ Nitu voda pie od sise nitu mleko. Se e od casa za rakija. Imav doma sise twistshake i tomme tippe bidejki do 3 mesexi bese kombinirano pa dosega e samp na majcino. No ne saka. Promeniv i cucla, na twistshake za 6+ meseci i na tomme tippe za 3+, nikako ne pie. Cuclata mu e kako igracka za nepcata. Sakav da probam.sise od baby love no ne znam kakvo