Даа тоа е. само цуцли купи поефтино ти е. Ама ти што викаш ти го турка можеби не му се свиѓа цуцлата. Воопшто не шмука?
Од тоа ич, од анти колик вчера цицна 10мл и после се тргна а од бејбилав зошто течеше го испи ама грчеви го утепаа сега.. сите ми се 0+
Епа зошто тече многу и голта воздух и затоа. Ако не нуди му го само авентот да прифати и не му давај друго.
Update: денес испи од avent natural 0+ мирно без борење без давење малце додека ја фати се помачи со јазичето ама му го наместив шишенцето убаво и испи 90мл. Плус нема грчеви
Здраво феминки, Не знам дали сум за тука.. ама да прашам од какво шишенце давате вода? Зборам за бебе 7м веќе, пробувам со обична чашка, пие ама 2-3 голтки. Од шише со цуцла не сака. Сакма да пробам со некоја од тие со клунче, ама да има да се прави и како обична чашка на пример? Имате ли некоја идеја?
Моето пропи вода со обично од дм со меко клунче, претходно не сакаше со никакво шише само со лајче пиеше ама колку може да испие со лајче. Секојдневно нудење после 3 месеци пропи од шише.
Епа и мојата пие од чашка силиконска, ама 2-3 голтки знае.. и тие 2-3 дека голема чашата како да и снемува воздух дека целата влегува со се носе, или не знам, може така се учат.. а после само ја грицка со долните запчиња. Може да ја пробам оваа со клунчето. Флаа ви женски
Точноо. А кажи ми, е некапечка оваа? И дали се затвара некако со капаче, за транспорт во ранец на пример? Не можам да утврдам
Имам како дупче и вчегува внатре за пиење се крева. Не е како магичната али мене не ми капела до сега.
Avent se na 25% vo Zegin. Si dokupiv stakleni golemi neka ima pogolemi od bato samo mali ni ostanaa Avent. Inaku primetiv razlika vo cuclite na siseto od pred sedum godini, od togas gi koristam samo Avent, ama i tie gi smenile.
На се од Авент има попуст или само шишиња? Баш сакав едно стаклено да купам, ама и резерва цуцли за шише со различен проток, дека овие што ги имам се двете со 3ка.
Mnogu kratko bese taa samo eden den akcija, na se bebesko. I jas gi cekam. Inace aj dodeka sme na avent cuclive, pomos. Do sega na doenje, no ke ima nekoj del od denot kade ke mu davaat molzeno so sisence. Imam vakvi od Avent 1+, e sega poso veke 3 mesec tera, ke smenam samo cucli 3+. Dali da zemam od istite, ili da zemam Natural? Ovie gi prifati piese ne deka ne, ama cudno ja drzi cuclata nekako. I dali Natural cucla ke e kompatibilna so sisevo? Da ne gi kupam dzabe. Primer, 0+ cajce mu davav vo sisence na Twistshake, toa poveke mu legna na usteto. Vie so kakva cucla davate?