Читам читам и никако да се одлучам... кај кого...кај Даниел..кај Бубе ин..во АРТ или Фиторе...јас би се шминкала во Фиторе перфектни ги прават девојките, ама многу ми е 150 евра а во Арт незнам колку е...ај посоветувајте ме и кажете ми што да одберам...сакам да бидам перфектна
Se izvinuvam sto pisuvam latinica, na mobilniov nemam mk podrshka. Treba da zakazam za nevestinska frizura I sminka. Bi sakala kaj Daniel Nikolovski, ama seuste sum neodlucna. Dali ima nekoj iskustvo kaj nego, dali drzi sminkata, prima li licno mislenje sto sakam sto ne I so cenata kako se dvizi otprilika. Izvinete uste ednas za latinicata. Blagodaram odnapred.
Значи нема да погрешите кај Даниел Николовски, на сите го препорачувам, слуша мислење од вас за што како, не е арогантен срцка е. Цената за невестинска е 4000ден. И за 30мин ке бидеш готова, нема да дремеш по 2 саати како кај други места. Јас бев повеке од презадоволна, и шминката стои цел ден.
Некој што се шминкал кај Арменд да пише цена?И доколку некој правел и фризура кај него ако може да каже цена и ме интересира дали ве шминкаше баш он или некој од неговите вработени.....тенкс
Кај арменд мојата другарка се шминкше 200е али ептен убаво и човекот е добар и прави се да се чувствуваш комотно а таа фиторе и ако шминка најдобро не идам мојата сестра беше кај нр а резервиравме една година пред и една недела пред свадба кај неа се шатираше и дека ке ја среди за на свадба тој ден сестра ми иде кај неа и таа ја нема демек е на контрола ја стави сестра ми на сред пат вработените ја шминкале и без извини без ништо 100е и фиторе убаво шминка али карактерот нула
мене ме интересира чисто онака информативно - дали сте биле на шминкање кај Ивана Атанасовска? Како шминка? дали сте задоволни? Исто ме интересира и за Диме Ивона Рефреш?
Ако може некоја феминка да ми каже колку зема Даниел Николовски, а колку Зоран Шурбевски само за невестинска шминка?
Феминки ајде мислење за Калтрина? дали некој се има шминкано кај неа и дали е задоволен? и дали знаете колку зема за невеста а колку за други? на пример за сестра, мајка, другарка и сл. односно за "обичниот" народ или за неневеста. забегуваат значи со цениве за невести, не разбирам зошто е тоа така