Незнам како да ти објаснам малку е збутано во скопје север после црквата св никола идеш по главна улица, 20метри отприлика, од десна страна ќе му дојде пред домот за деца со посебни потреби...
А знае некој колку зема Даниел за надградба на коса? Или продолжеток само за свадбата? (незнам како би го нарекла)
https://m.facebook.com/profile.php?id=107649772586963 eve ja inace jas koga prasuvav mi objasni kaj avto shkola Struga.I devojkata mnogu ubavo shminka
Читајки ги Вашите коментари,и гледајќи ги сликите од ФБ закажав во студио Додона НИКОГАШ во животот не сум била поразочарана. Секој детаљ на мојата свадба беше прекрасно организиран и смислен, ама шминката и фризурата ми беше тотално промаршување. Од почетокот ја почнавме ...доцнеа на закажаното-ниту извини ниту објаснување, ама ајде јас закажав да имам време за се..Шминката беше ужас, прво ми стави некоја бронзена пудра а јас сум бела и лицето ми беше пресечено, косата беше како внук ми од 5 години да сум му рекла да ми стави шноли и да ја фати кај ќе стигне...нема трепки она мислела дека нема потреба иако неколку пати и нагласив да стави ...Кога излегов од таму прво што направив беше отидов правец купатило, па бев кај една девојка Му маке уп се вика студиото карпи Кам маркет до цапитол мол и за 1500 ден. ме направи кукла, а косата...косата бев веднаш карши тоа студио Александар се вика за 500 ден.имав топ фризура која стоеше цела вечер. Среќа имав што ме примија на незакажано кога им ја објаснив целата ситуација и големо БЛАОДАРАМ за нив.Јас ќе кажам среќа што сакам се пред време да биде готово па имав време да се снајдам да не бидам УЖАС на сопствената свадба А, искрено не ми беше прв пат да одам во Додона ама тие два пати колку што сум била беше супер задоволна бев ама за најубавиот ден бев разочарана и ужасно нашминкана. А однесувањето на таа Лаурета или како и да се вика нема да го коментирам зошто во 8 часот летаа пердуви од т.н.студио кај што работат. Најискрено едно големо НЕ за ДОДОНА
Мене ме шминкаше Калтрина, се наоѓа во Чаир ама доаѓа и дома. Малку можеби е посоленка јас си платив 2500 само за шминката со трепки, ама луѓе кукла ме направи. Ја шминкаше и сестра ми и мајка ми и сите беа совршени. Фантазија. Нема да згрешите со неа. Топло ја препорачувам само малку е бавна рачунајте до час и половина дека ќе ве шминка да си закажете порано. Инаку е перфект. Косата ми ја правеше фризерката моја, од Велес е ама за мене ми дојде во Скопје. ако има некоја невеста од Велес нека ми пише ќе и ја кажам.
И јас имам закажано кај него, се нервирам што нема пробна шминка и фризура, зошто за таа цена реално треба да има. :/
НЕ за арт студио естетика во Чаир. девојките се крајно не професионални, закажуваат ист термин на 5 девојки оддеднаш. Да сликите на фб им изгледаат перфектно, меѓутоа таа шминка и фризура мене ми траеше ништо подолго од 1 саат. Трепките ми се одлепија одма и цел ден го поминав во поправање на шминка и фризура. Катастрофа
Знам дека нема пробна, има само консултација недела дена пред свадба. Ама сепак јас ќе отидам да ме нашминка претходно и така имам свадба на која треба да одам и ќе видам дали ќе бидам задоволна, ако не сум, ќе имам време да барам друг.
devojki da ve prasam daniel kolku zima za sminka i frizura obicna ne nevestinska t.e dali voopsto prai bidejki ne sum dobro informirana za nego ? a gledam ima dosta pozitivni komentari
Па мене ме правеше Жана, има дуќанче во гаражите кај трговскиот. јас одам цел живот кај неа, ептен убаво ме направи