Можеби сум пишала, но по мое искуство ФРАН се неприкосновени за шминка. Однос - екстра, атмосфера - одлична, те релаксираат, се смеат, цена - пристојна, трајност и квалитет на шминка - одличенннн. Три пати се шминкав кај нив, навлеков и другарки ама стварно се топ. За свадбата ме направи екстра, подобро од што се замилсив, а потроши вкупно 40 минути. ***Уште покејф е и дека има можност и венчаница и одело да се нарачаат од кај нив - двајца креатори работат, ама доцна дознав
Женски ми треба бројчето од Даниел Николовски за невестинска шминка и фризура, гледам девојкиве го имаат мн испофалено, има број на неговата фан страна ама веднаш ми исклучува кога ќе пробам да го добијам,ако го има некој ве молам да ми го пише. Tnx
Zakazav za kaj Daniel, nevestinska sminka i frizura se nadevam nema da utnam. Prethodnive nevesti sto imaa zakazano kaj nego ako moze da spodelat iskustvo. Tnx
Мене ме шминкаше Даниел за свадбата моја и презадоволна сум ,,, не му ни покажав слика и се препуштив на него. Фризурата ми беше едноставна, виткана од едната страна ... супер изгледаше ама ми се пушти после 2 часа, па девојче од салонот дојде до кај мене дома да ми ја поправи. Дечкото е многу фин и пријатен, исто како и персоналот. Се на се, направив одличен избор
Па со оглед на тоа што прв пат ме шминка професионалец во студио и не можам да направам споредба соодветна, мислам дека му беше среден приборот на ниво.
И мене првпат ќе ме шминка Даниел, не сум била претходно кај професионален шминкер, a имам многу сензитивна кожа, склона кон иритации и затоа си прашувам.
Јас бев во Диор штип и сум многу задоволна.Конечно заврши мојата потрага по фризер и шминкер кој ке ги задоволи моите барања. ПРЕКРАСНА БЕВ. поубава во животот не сум била.Не зимаат скапо но вреди секој денар. мене конкретно ме шминкаше Зоки и му благодарам што ме направи наубава за мојот нај среќен ден.
Дали некој има искуство со арт студио естетика во чаир? Ако може некој да ми каже за да можам да идам на сигурно..зимаат 1500 за шминка и фризура
Кој има искуство со студио Додона? Се јавив ми рекоа дека земаат 4 000 ден за фризура и шминка за невеста што не е прилично скапо. Ги следам на фб и убаво изгледаат, меѓутоа несакам шминката и фризурата да се растурат за 2 саати...некој коментар за помош ? :/
@ana89d имај на ум дека сликите им се со фотошоп. Ги имитираат Фитоте и Селма од Приштина. Разгледај во темава поназад мислам дека имаше некој пишувано за нив. А @bebushce немам лично искуство од студио естетика, но мои блиски имаат од најдобри до најлоши искуства. Од презадоволна невеста, до невеста оставена да чека и по 2часа и на крај да не ја направат. Зависи како ќе им се допаднеш и дали истиот ден имаат некоја друга клиентка што им е по приоритетна. Работат неколку сестри и знаат да бидат многу арогантни и да зборуваат албански без да ги интересира што ти не разбираш и што не знаеш што се случува околу тебе.
tocno taka @Avery ! nekolku pati imam ideno kaj niv i sekogas istata pesna. cekanje i po saat vreme, nikakva komunikacija so klientite, 3-te sestri ili turski ili albanski si zborat, i mnoguuuuu im e valkano.. nasekade prasina vlakna uzas.. voopsto ne sum zadovolna od niv. A Dodona premnogu pudra stavaat i toa temna..
Фала @Avery. Читам пофални зборови за Даниел. Ке може некој да ми даде бројче од него или фб страница како да го најдам? Колку зема за шминка и фризура?
Катастрофа. Една недела пред свадба бев да ми ја осветлат косата и само ми ја упропастија, не добив ни приближно од тоа што го побарав, па морав сама дома после да ја поправам. Повеќето другарки таму правеа шминка и фризура за свадбата ама и они ко да не беа задоволни. Чекав 3 ипол часа за да ми ја упропастат косата ... Иако, морам да признаам дека на сликите на фб сите девојки се преубаво нашминкани и косите им се преубави ....
Даниел е прекрасен и прекрасно ме направи за свадбата моја, посебно шминката за обична шминка и фризура не знам колку зема, а за невестинска околу 5000 Повели бројче 076 202 666