[QUTE="MissDaisy, post: 2485259, member: 97420"]Сакам да те прашам каква му е чистота на четките со кои шминка? [/QUOTE] Една страница поназад ме имаш прашано истото
Најубаво кога ќе закажуваш да ги прашаш за локација. Пред два месеци бев и ми кажаа дека им е нова локацијата.
Неможам да ги добијам на телефон. Или ѕвони никој не се јавува или е бизи и исклучен мобилниот. Некој друг број да не има? @Kitten @zabec
Јас неможам никако да го добијам Даниел на мобилниот кој му е на фб страната. Цел ден му звонам не ми крева, не е достапен или е бизи. Да не има друг број случајно??
На тој број неможам да го добијам. Не ми се јавува никој или е зафатено. Ај ќе пробам и денес да вртам
Конечно го добив Даниел, меѓутоа терминот му е зафатен Да ми препорачате некое друго студио за шминка и фризура за свадба?
Да прашаш кај Шурбевски, јас кај него сакав, ама баш тој ден нема да биде во Скопје, така да, прашај. па може има термин. Мислам дека само шминка, дека не прави фризури.
Колку зима за шминкање? Па не верувам дека ке може пошо и мене ми е свадбата за месец,а и искрено сакам се на едно место да правам, да се поштедам од шетање
Значи насоодветна цена евер! Студио Фран зема 1200/1500 со трепки без разлика дали е невестинска или обична. Меѓутоа за фризура ме препратија во Аллуре и ми рече дека фризура би било од 500 до 1000 денари. Некој да сподели било какво искуство од двете студија, плис?