Feminki ve molam preporaki za dobra i kvalitetna sminka vo Skopje, i dali znaete tim sto bi dosol na moja lokacija za moja sminka i frizura, kako i za moite deverusi? Mnogu mi e bitno ova, i nemam poim kade da se obratam, ne sum vo tek so vakvi raboti ama ic!! Ako imate i silki mnogu bi mi pomognale
Зорица Николова...Доаѓа кај вас дома на договорено, работи и шминка и фризури, а бидејќи соработува и со други такви "мобилни" шминкери, може да се договорите да организира уште некој шминкер, зависно за колку души се работи. https://m.facebook.com/profile.php?id=356022067919026&tsid=0.9118749923072755&source=typeahead
Феминки кажувајте некој што може да ми среди шминка и фризура за свадба ми треба ИТНО. Бев во едно студио, и не ми се допадна тоа како ме направија иако ми викаа дека така треба, супер е и само најубави зборови. Ама ако јас не се чувствувам убаво што е тогаш целта, да ми стават 5 тони пудри, шминки и лакови и да им платам плус за тоа.
nemase mesto od 6 sabajle mene mi zakazaa haha.. Inace za nevesta e 150 evra,i spored mene najdobri se
mene vo avgust mi e svadbata,rexervirav na 3 januari .. sepak javi se prasaj togas sigurno bi imalo,juli i avgust se e full
Zdravo na site , ke ve molam za mislenje .... Fitore ili Daniel Nikolovski ? Ocajno mi treba vaseto mislenje....
Nekoj imase spomnato deka bara prvo da otides kaj nea za da zakazes. Epa ke porazgovarate ke i pokazes slika od sminka i frizura kakva planirate, ke vi ja vidi kosata dali e izvodliva za taa frizura, ke vi kaze kakov vel da zemete,da ne si go depilirate liceto i da odite sama vo salonot toj den. I da ostavite kapar 50 evra
Прв пат во животот дозволив некој да ме шминка обично секогаш сама,ама бев старосватица и сакав да не се замарам иако бев скептик.И јас и другарка ми што беше невеста се шминкавме во Студио Вале и морам да кажам дека сум презадоволна.За 600 денари и шминка и фризура и трепки,а за 1000 денари истото тоа само со контурирање на лицето.Топло ви ги препорачувам,а за невестински пакет е 3000.Во чаир е студиото девојката е точна нема каснење или препотентност како што читам за др места.
Ајде и јас како понова во овие теми за фризурата мајками бидејки си е ем фризерка ем не мора да се објаснувам многу што сакам како сакам, а за шминката јас ке си се погрижам јас бидејки мене па тоа ми е работата
Феминки морам да се одлучам до недела за шминката и фризурата за свадба, ама се премислувам цело време. Последно ми го пофалија Јовица од Excite. Имал некој искуство со него?
За Фиторе колку порано закажете толку подобро. Јас закажував на 15 Јануари за Мај и за дента веќе бев трета невеста што закажува. Тоа што треба да отидете таму не е за да бира кого да шминка кого не,туку да се поразговара да ви ја види косата и да ви каже дали е изводлива таа фризура или ќе треба надградба.Секако се остава и капар 50 евра иначе се комплет чини 150 евра. За обична шминка скоро и да не закажува во период на свадби,бидејќи нема место. love make up Јас веќе знам неколку што не беа воопшто задоволни од Даниел,меѓу нив и невести така да јас не би ти го препорачала.
Здраво девојки да ве прашам дали некој има искуство со Диме и Ивона од студио Refresh и дали знае цена за невеста колку зема за шминка и фризура?
Фала tinkerbell Ама ова премногу е за шминка и фризура.... давајте предлози за фризура и шминка а да се нормални цените до кај 3000-4000 денари
Зорица Николова https://m.facebook.com/profile.php?id=356022067919026&tsid=0.47282794350758195&source=typeahead