Јас закажав термин кај Палада,некако ете ми ствара некоја доверба,навистина е поскап ама верувам во него.
Нема споредба помеѓу нив двајца, едниот е уметник а другиот е фризер wanna be шминкер Исклучиво Шурбевски, те молам ....
Дечки помагајтее сакав да закажам за кај Даниел Николовски ама гледам има и незадоволни од него фризурата т.е локните брзо се пуштале.. Кажете некое искуство за шминка и фризура во скопје за невеста ве моламм Хелппп
Јас да си го кажам моето искуство па може на некој ќему помогне. Фризурата ја правев во Диор и сум многу задоволна значи два дена неми се помрдна,симнав слика од нет и им ја од однесов и кажав сакам ваква значи нит кажав дека сум невеста нит ништо и ми земаа 850 ден а ако кажев дека сум невеста ќе ми земеа 2500 а разлик од фризурата ќе немаше.Ме шминкаше едно девојче што шминка за 800 ден и со квалитетни шминки дојде дома и 5 девојки не шминкаше и исто сум многу задоволна. 5000 ден ми се малце многу јес да е свадба и еднаш е ама дерат за невести.
И јас се мислам да закажам кај Палада, па ако можеш да ми кажиш колку е поскап Палада, дали може да се закажам телефонски или се остава капар? Фала
Па 4500 ден. пакет шминка и фризура,а капар мораш да оставиш,и прави пробна фризура со слика од фустанот.
Не сум имала искуство со Шурбевски, ама бев кај Даниел.... задоволна бев од шминката...ама фризурата почна да се распаѓа на пола свадба
а каде се наога палада има ли страна на нет? сакав кај даниел ама се предомислувам писете контакт од палада
Здраво девојки, ми треба шминка и фризура за 1 мај, свадба на братучед, а оваа година Велигден паѓа на ист ден, значи двоен празник и недела плус. Дали некој знае да ми препорача некој што би работел тој ден и што не зема многу скапо
Закажи си во Gaga. Се наоѓа во Сарај, девојките се Албанки, ама работат одлично. Не земаат скапо, 600 денари шминка и фризура. Види им на страницата на фејсбук како ги прават, имаат доста слики. Само закажи си со време затоа што се презафатени.
Devojki nikako ne mozam da se odlucam kade da pravam nevestinska shminka i frizura. Se mislam pomegu Daniel Nikolovski, Shurbevski i Fran. Najmnogu mi e strav da ne mi ja utnat frizurata i shminkata. Ajde pomagajte