Шминка и фризура. Кој ќе се погрижи за нив???

Дискусија во 'Свадба' започната од I.vana, 21 февруари 2012.

1. Minnie-e

Minnie-e Популарен член

Се зачлени на:
    17 декември 2011
    Пораки:
    1.903
    Допаѓања:
    7.633
    Мене ме шминкаше Шурбевски и морам да го пофалам, таков професионалец ретко се наоѓа. Презадоволна бев како изгледав, а шминката и после 20 часа ми беше како штотуку нанесена :D

На Divinebutterfly, BoaVista и dunika им се допаѓа ова.
  2. Emi2521

Emi2521 Активен член

Се зачлени на:
    12 септември 2014
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    10
    дали можеби можеш сега ти да ми кажеш искуство со Глигор? :)

3. kala21

kala21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2013
    Пораки:
    1.896
    Допаѓања:
    15.406
    Не,во Фран бев :)

4. lifche

lifche Нов член

Се зачлени на:
    14 јуни 2016
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    2
    Феминки здраво,

Дали има некој искуство со фризерски салон Сена? Шминка и фризура, невестински пакет, цена?
    Предлог за пристојни пакети (шминка - лесна природна и фризура- растурена плетенка) до 3000 ден макс...
    ако може и линк за слики :)

поздрав

5. Miagirl

Miagirl Истакнат член

Се зачлени на:
    21 февруари 2013
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    7
    https://www.facebook.com/cosmeticstudio1/photos Незнам дали мислиш на ова студио Сена бидејќи има две во Чаир, јас бев еднаш прашував за шминка за на свадба ама некако не ми оставија впечаток, тоа беше пред некои си две години, сега дали е нешто променето незнам, а да бидејќи бев со пријателка да прашувам, она сакаше фризура со која ќе и ги прикријат ушите и понудија да и стават капка супер лепак за да не и штрчат :D

6. duffi

duffi Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    12.768
    Допаѓања:
    145.270
    Да и ги залепат ушите?:shake:
    Што ли нема да чуеш? :x

На YoungandBeautiful, naturally и galapce им се допаѓа ова.
  7. lifche

lifche Нов член

Се зачлени на:
    14 јуни 2016
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    2
    OMG! wow....kakvo resenie :D
    verojatno za drugite https://m.facebook.com/Frizerski-salon-Sena-564973840282284/
    vaka po sliki mi lici deka ubavo sminkaat, drugarka sto imam videno (frizura i sminka za krstevka) bese ubavo nasminkana, pri smeenje ne i se izdvojuvase pudrata :) nejzinoto mislam bese 600 den za sminka a za frizura ne prasav bidejki sekako za nevesta bi bilo povekje...

8. Emi2521

Emi2521 Активен член

Се зачлени на:
    12 септември 2014
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    10
    Ти помина ли свадбата? дали најде некој? дека сега и јас го имам истиот проблем :)

9. Ivalove

Ivalove Нов член

Се зачлени на:
    24 јуни 2016
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    2
    Shurbevski!!! Bez dvoumenje.

На BoaVista му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Emi2521

Emi2521 Активен член

Се зачлени на:
    12 септември 2014
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    10
    дали можете да ми препорачате некој добар фризер и шминкер кој би дошол во друг град? Ја би отишла и во друг град ама ептен ќе ми се фати патување.

го прашав тој од диор од Штип и ми побара 400 евра. Вклучено јас и уште 4. Мислам сепак е многу. А и не е само до парите. Кога го прашав дали може има некој пакет само за невеста (без 4 плус), почна да се понаша, дека цената е фиксна, дали ја сакам 1 или плус 4, дали невестата или 5 други само, исто му било. он требало да патува (90 км се во прашање), губел пари дека немало тој ден да е во Штип итн. За парите може и ќе ги дадев, ама кога некој бара толку пари би можел и на однесувањето да поработи. Btw. не ни мислам дека вреди за пола од парите...

Фала ви однапред!

11. dunika

dunika Форумски идол

Се зачлени на:
    31 март 2012
    Пораки:
    3.842
    Допаѓања:
    95.143
    Мила незнам од кој град си,знам дека Алек палада од Прилеп оди на "терен" за свадби и е солиден,но имај предвид дека е сезона на свадби па тешко е да најдеш некој да е слободен за така,инаку за пари секој би дошол-тоа им е работа!

12. Emi2521

Emi2521 Активен член

Се зачлени на:
    12 септември 2014
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    10
    ок, фала ти за одговорот. разгледував и за тој од Прилеп и некои други. Други предлози се исто така добредојдени :)

не ми е за така да дојде, ама нема да му дадам на некој пари (и тоа доста) а он да ми се понаша како да е кој знае каков професионалец а реално не е. Го прашав него дека ми е познат а и од источна Македонија е, па ми одговараше. инаку свадбата не ми е сега во „сезоната“ ама сепак сакам да си закажам навреме.

13. Miagirl

Miagirl Истакнат член

Се зачлени на:
    21 февруари 2013
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    7
    Има ли некој искуство со ова студио https://www.facebook.com/mikaveckamika/ едно девојче ми го пофали 100 евра зимале за невестинска шминка и фризура, а вака по слики што гледав од девојчето шминката не и мрднала :)... некоја друга била кај нив ?

14. Simona999

Simona999 Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јуни 2016
    Пораки:
    32
    Допаѓања:
    13
    како си задоволна од Фран? Пудрата што ја користат како паштета им е...

15. kala21

kala21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2013
    Пораки:
    1.896
    Допаѓања:
    15.406
    Не ме потсетувај знаеш која пудра ја користата?Најдобрата ИМПАЛА...:puke:

На Simona999 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Aneta92

Aneta92 Популарен член

Се зачлени на:
    29 јуни 2016
    Пораки:
    558
    Допаѓања:
    2.843
    А некој има ли искуство со Калтрина од Скопје. Колку зима доколку шминка надвор од Скопје. Што видов слики стварно убаво шминка , па некој ако може да сподели искуство.

17. Emi2521

Emi2521 Активен член

Се зачлени на:
    12 септември 2014
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    10
    Некој да не има искуство за шминка и фризура со Бобан Тодоровски?

18. glittergirl

glittergirl Популарен член

Се зачлени на:
    12 март 2015
    Пораки:
    211
    Допаѓања:
    2.809
    За Дадар што мислите? Како е цената?

19. dunika

dunika Форумски идол

Се зачлени на:
    31 март 2012
    Пораки:
    3.842
    Допаѓања:
    95.143
    Читај назад,повеќето се незадоволни,не е веќе тоа што беше вероватно,а моја проценка за сите своевремено популарни и моментално актуелни шминкери е дека им фали континуитет и исполнување на одредени стандарди,дур се прослават прават се совршено,трчаат по некоја од јавните личности за реклама и себепромоција и после некое време само "штанцаат",па глумат недостижни и не ги третираат сите исто,за на крај да останат сами и очајни со неколку ученици кои им се мењаат од месец на месец..

На Emi2521 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. redhott

redhott Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јануари 2012
    Пораки:
    44
    Допаѓања:
    29
    Не ми помина сеуште, ама договорив фризура и шминка во мојот град. Инаку крајно незадоволна од односот на Палада, ми закажа термин уште пред месец и пол за пред 1 недела после 50 игнорирани повици да се јави и да каже дека нема да може да дојде..