Мене ме шминкаше Шурбевски и морам да го пофалам, таков професионалец ретко се наоѓа. Презадоволна бев како изгледав, а шминката и после 20 часа ми беше како штотуку нанесена
Феминки здраво, Дали има некој искуство со фризерски салон Сена? Шминка и фризура, невестински пакет, цена? Предлог за пристојни пакети (шминка - лесна природна и фризура- растурена плетенка) до 3000 ден макс... ако може и линк за слики поздрав
https://www.facebook.com/cosmeticstudio1/photos Незнам дали мислиш на ова студио Сена бидејќи има две во Чаир, јас бев еднаш прашував за шминка за на свадба ама некако не ми оставија впечаток, тоа беше пред некои си две години, сега дали е нешто променето незнам, а да бидејќи бев со пријателка да прашувам, она сакаше фризура со која ќе и ги прикријат ушите и понудија да и стават капка супер лепак за да не и штрчат
OMG! wow....kakvo resenie verojatno za drugite https://m.facebook.com/Frizerski-salon-Sena-564973840282284/ vaka po sliki mi lici deka ubavo sminkaat, drugarka sto imam videno (frizura i sminka za krstevka) bese ubavo nasminkana, pri smeenje ne i se izdvojuvase pudrata nejzinoto mislam bese 600 den za sminka a za frizura ne prasav bidejki sekako za nevesta bi bilo povekje...
дали можете да ми препорачате некој добар фризер и шминкер кој би дошол во друг град? Ја би отишла и во друг град ама ептен ќе ми се фати патување. го прашав тој од диор од Штип и ми побара 400 евра. Вклучено јас и уште 4. Мислам сепак е многу. А и не е само до парите. Кога го прашав дали може има некој пакет само за невеста (без 4 плус), почна да се понаша, дека цената е фиксна, дали ја сакам 1 или плус 4, дали невестата или 5 други само, исто му било. он требало да патува (90 км се во прашање), губел пари дека немало тој ден да е во Штип итн. За парите може и ќе ги дадев, ама кога некој бара толку пари би можел и на однесувањето да поработи. Btw. не ни мислам дека вреди за пола од парите... Фала ви однапред!
Мила незнам од кој град си,знам дека Алек палада од Прилеп оди на "терен" за свадби и е солиден,но имај предвид дека е сезона на свадби па тешко е да најдеш некој да е слободен за така,инаку за пари секој би дошол-тоа им е работа!
ок, фала ти за одговорот. разгледував и за тој од Прилеп и некои други. Други предлози се исто така добредојдени не ми е за така да дојде, ама нема да му дадам на некој пари (и тоа доста) а он да ми се понаша како да е кој знае каков професионалец а реално не е. Го прашав него дека ми е познат а и од источна Македонија е, па ми одговараше. инаку свадбата не ми е сега во „сезоната“ ама сепак сакам да си закажам навреме.
Има ли некој искуство со ова студио https://www.facebook.com/mikaveckamika/ едно девојче ми го пофали 100 евра зимале за невестинска шминка и фризура, а вака по слики што гледав од девојчето шминката не и мрднала ... некоја друга била кај нив ?
А некој има ли искуство со Калтрина од Скопје. Колку зима доколку шминка надвор од Скопје. Што видов слики стварно убаво шминка , па некој ако може да сподели искуство.
Читај назад,повеќето се незадоволни,не е веќе тоа што беше вероватно,а моја проценка за сите своевремено популарни и моментално актуелни шминкери е дека им фали континуитет и исполнување на одредени стандарди,дур се прослават прават се совршено,трчаат по некоја од јавните личности за реклама и себепромоција и после некое време само "штанцаат",па глумат недостижни и не ги третираат сите исто,за на крај да останат сами и очајни со неколку ученици кои им се мењаат од месец на месец..
Не ми помина сеуште, ама договорив фризура и шминка во мојот град. Инаку крајно незадоволна од односот на Палада, ми закажа термин уште пред месец и пол за пред 1 недела после 50 игнорирани повици да се јави и да каже дека нема да може да дојде..