Би те советувала со коса да пробаш со Орхидеја, на фб е како Hair by Orhideja. Ако ништо друго направи онака без повод за да видиш како ќе ти се допадне како работи типката (ако си некоја пребирлива за фризури)
Девојки имам пишувано во темава, но сеуште не одлучив кој ќе се погрижи за мојата коса и лице Совет од некое скоро искуство? И мислење за Вале, Мина, и салон Beauty во Буњаковец? Ви благодарам невести
Немам одговор на претходното прашање ама да си прашам јас пак Искуство со Бранкица од Радишани за шминка? И со Бобан Тодоровски .. ми се чини? Предлог фризер, но со нормални цени? фалаа
Искуство со Бранкица од Радишани за шминка? Imam cueno dobri muabeti za nea, licno me nema sminkano ama moja drugarka e mnogu zadovolna! Za kosa ne bi znaela da te sovetuvam! Jas bi odela kaj onaa frizerka sto mi e "matichna" Ama prasaj si onamu kade sto ke se sminkas za frizura i obratno Gledaj da se blisku, po moznost da dojde sminkerot vo frizernicata za da zastedish na vreme i nervozi!
Ај и тука да прашам Женски дај кажете ми некоја фризерка што доаѓа дома? (освен Зорица Николова) И искуство со фризерско студио Коса, Be You, Studio Stil, Ка-Ел, Бети М? Или дајде вие некој предлог? И многу од фризерскиве салони гледам работат од 12h.. а мене ми треба некаде од 10.. отвораат ли во такви случаи да закажеш? Најмногу ми треба некој што доаѓа дома.. Фала ви многу!
Aj pak jas Sekako deka otvaraat ako se dogovorite za porano! Moras da si prasas, mozebi denta da ima poveke svadbi pa od 5 sabajle da raboti! Ti samo odluci se kade, se drugo se reshava i ne zaboravaj da spodelish kade si odlucila
Jas ne bi i ni sednala da me shminka ako higienata I e na posledno nivo,a se klasificira I naplaka kako profesionalec ..na slikata Se gleda sungercheto bapnato vo pudrata koja profesionalnost choveche..gadno..
Завршив со моето, доста прашував, сега јас да дадам некои одговори Секоја пофалба за Бранкица од Радишани. Брзо, квалитетно и со културна цена. Жената е професионалец, си ја знае работата, само многу е важно да и кажеш што сакаш. Откако ќе се разберете ќе добиеш што си побарал. Одлична и квалитетна шминка, трае додека ти решиш дека ќе ја носиш. Ја препорачувам од срце!
Не разбирам која е разликата од шминка за невеста и „обично“ шминкање?! Разликата во цените е огромна!
@Simona999 Разликата е фактот што си невеста реално нема разлика,шминка си е шминка,и ке биде така се дур се потресуваме за свадби ко да е крај на светот!
Закажуваш фино лепо, речи кума си и тоа е тоа И ја се чудам , ама ете чим ни се мажи , кај толку пари за се , па и за шминка дупло
најчесто е така, поедноставно е средена фризура со миење фенирање и штo и да треба, и после на така спастрена коса шминкање. Инаку не дека не може и обратно, ако не се усогласуваат термините на пр
Јас отидов измиена од вечерта,по барање на фризерот за да немам ич влага во косата,прво почнаа со фризура,па шминка и пак довршија со коса(лак волумен дефиниција) и така,задоволна бев многу
По колку се движат цените за шминка и фризура за невестите, прашав за шминка 1500 ден на едно место дали е секаде толку