Мислам дека и он прави фризури. Инаку јас имав закажано фризура кај Бубе во Студио ин, но поради болеста го замени Бобан Тодоровски. Во Студио ин се договорив да го викнат Шурбевски кај нив и таму ме средија двајцата. Шурбевски за шминка ми побара 3000ден.
Која е цената за шминка или шминка и фризура ако има таков пакет кај Шубревски и кај му се наоѓа салонот?
Во Фран се има некоја средувано за свадба? Гледам доста добри фотки има од шминка, но ме интересира трајноста.
Пишував претходно во темава Фросина работи убаво ама не со квалитетна шминка.Пудра Импала,моливчиња,маскари и кармини Аура и Голден роуз.Јас за шминка со трепки и фризура платив 2 500,а сестра ми невеста мислам 4 000,исто шминка со трепки и фризура.Не вреди цената за козметиката што ја користи.
Девојки, ги испрепрочитав темиве и мислења, стари и нови. Ми треба цени која знае за невеста, ако знае (за шминка и фризура комплет) - коментарите горе доле ги знам веќе, ама не е одмет. Даниел Николовски - Цена: Гага- Сарај - Цена: ФРАН - Цена: Бобан Тодоровски - Цена: Зоран Шурбевски - Цена: Дадар - Цена: Се мислам меѓу Даниел и Бојан, а и Зоран, меѓутоа искрено, цената ќе ми пресуди. Фиторе и Арменд со по 150Е и 200Е не ми доаѓаат во предвид. Јас за шминка топло ја препорачувам Изабела(Make UP), само што за невеста сакам на едно место и шминка и фризура. А доаѓа каде и да ја викнеш. И тоа ми е опција во матичниов фризер да дојде да ме нашминка, ма да не сум прашала за цена за невеста. Обично шминка и е 1000 денари. Ви благодарам
Jas bev kaj Surbevski i sminka i frizura i mislam deka e vrven se sto zamisliv a neznaev da mu go objasnam go ostvari mnogu prijaten ostaviv se na nego i bev prezadovolna on praktikuva za nevesti najcesto nezna sminka neli ako sakas pojaka ke dobies takva mi zema 6000 den najcesto so bojan se vo paket on frizura surbevski sminka ama kaj men e se napravi on sminkata i kosata ne mrdnaat cel den
Да. Фран ми одговори на фб. Ми прати ценовник. 5000 денари и е фризура, шминка, трепки, нокти и консултација. А ако земеш уште две да се шминкаат кај нејзе дава и попуст 10%. Ама читам дека става Импала пудра, просто не ми се верува ама не ми се ни ризикува. А Даниел Николовски точна цена за шминка и фризура за невеста знае некоја? Тој ми е фаворит некако. Ако е до 100еур и ќе го закажам одма. Нели и ако е зафатен шминка Бобан што исто ми фати око. Добро што го знам и back-up-от кој му е.
Ние кога бевме не работеше уште со нокти после тоа почна и немаше никаква консултација многу се каам ама тоа е памет за следен пат.За шминките ви кажувам најискрено тоа што видов.Не барам Есте,Клиник и слично ама за тие бари може барем МФ,Менхетен ако ништо друго.
За шминка и фризура платив на пола од цените кои се спомнуваат тука. Само еден совет до идните невести, одете кај фризер и козметичар со кој имате искуство. Не експериментирајте на денот на свадбата, па после да се разочарате. И најголемиот стилист може да ве утне.