Мене реално шминките на Фиторе на фб воопшто не ми се свиѓаат за тие пари. Денеска решавам меѓу Даниел Николовски и Шурбевски, повеќе сум за Шурбевски. Ама се се предомислувам во последен момент, не можам да одлучам. А ако се одлучам и нема термин, ќе си пукам у колено.
Ако може помош Братучеда ми се мажи, и дава до 100 евра за шминка и фризура во Скопје да биде Ве молам ако знаете некое студио такво тука да ми кажете, и ако сте имале искуство
Супер се, јас неколку пати се имам шминкано кај нив и сум задоволна. Фризурите до сега ми издржале за цел ден на свадба.
i jas se interestiram,znam za Meri,mozes da ja pobarash na fb Meri make up.mislam deka ima uste 2-3sminkeri.za frizura mislam deka ne raboti.ako imate info devojki,pisete
Јас шминкам во Студио..имаме одличен пакет и за невести и за останати улоги Пишете ми во лп да не правам тука реклама
mi kazaa za Sasko,deka raboti odamna,go poglednav na fb profilot na Fb ,i ako treba da bidam iskrena ,ne mi se dopadna negovata rabotaa voopste.edni frizuri kako od 2000-ta godina ,sminkata e mn obicna,devojka koja umee da sminka sama doma istoto moze da go napravi.sorry
Девојки, има ли некој да препорача добри шминкери кои доаѓаат во други градови? Веќе ги контактирав Шурбевски, Николовски и Hairdo (Hairdo не нудат воопшто таква услуга) Калтрина знам дека доаѓа, но не е во мој стил нејзината работа.. Фала однапред.