Девојки дали знаете дека Зоран Шурбевски од фебруари навака има нови цени и дека шминка и фризура е 150 евра? Се јавив и кај Даниел,ми вика шминка е 2500 а фризура од 2000 до 4000? Што значи тоа од до? И сега каде...
Исто и јас знам за девојка што ќе прави свадба во Септември дека ќе си плати 9000 кај Шурбевски. А, кај Даниел претпоствувам од-до е во зависност од типот на фризурата, пример.. локни, виткање и посвечени фризури не чинат исто
Девојки сега ја барам Вале од Чаир на фб не можам да ја најдам го избришала профилот најверојатно. Дали некој знае што се случува зошто си имам закажано шминка и фризура кај неа ?
Девојки бев во студиото на Даниел Николовски и видов дека има еден куп вработени, ме интересира од кој фризер/шминкер сте задоволни или невестите Даниел ги спрема?
Препорачајте некоја добра шминкерка во Битола...не знам каде да закажам,се двоумам а недела е свадбата.
Добро девојки имате ли искуство со групно идење на фризура и шминка. Пример невестата, старосватица и другарка. Има ли студиа што работат така а се со доволен капацитет за сите да излезат задоволни? Или јас само сум снимила странски филм во главата.
Aj ve molam preporacajte mi nekoe dobro frizersko studio od ohrid...osven Ars Nova, Mladen Spiroski, Sanja, Elite...ovie bea zafateni za periodot koga mi trebaat...
Девојки, ве молам да ме упатите за невестинска фризура негде со прифатливи цени и да располагаат со природни додатоци за коса. Бидејќи тоа што го барам е погусто од тоа што го имам.