Super e Meri ama spored mene ne za nevestinska sminka. 3 pati sum bila, prezadovolna sum od sminkata, megjutoa ne sminka nezno da se razbereme, koristi jaki i teski sminki, te pravi neprepoznatliva. Ne znam sto baras i kako se zamisluvas, jas licno ne bi odela kaj za nevestinska sminka tamu.
Сега отворив да видам слики, преубаво шминка ама сликите со трансформации буквално како да се две различни личности пред и потоа..
Baram i jas, studio meri mislev deka sminkaat ubavo se dodeka ne otidov na tagg sliki na insta. Devojkata mislam deka poubavo bi se nasminkala sama,a vo slikite na meri imase mn fotoshop ,vrska si nemase edno so drugo.
Ne sum bila kaj nieden, ama kako sto citam po forumov dobri se i dvajcata (posebno Armend). Armend zimal po 200 i neso evra,a Daniel 100 i nesto ne me fakaj za zbor.Mozebi nekoj ke znae tocno da odgovori
Така прочитав и јас, па затоа се мислам. Инаку мислам дека во тие 200е и фризурата е...не можам да се одлучам.
Другарки што се шминкаа кај Арменд ( барем јас лично што ги знам и пред мене беа) пудрата им се двоеше за 3 пати од вратот, како пресечени беа. Лице темно, врат бел. Не е во ред да постирам тука слики ама мене лично многу ми двоеше. Инаку кај Арменд и сестра му работи и ако закажеш , она може да се погоди да те шминка. Комшиката е другарка со нив и неа мн пати ја откачил зашто немал време и сестра му ја правела.
Јас за мојата свадба се правев кај Цаки фризерката, карши Американ Колеџ во новите згради што се (до перла бјанка од таа страна), презадоволна бев, косата не ми мрдна цела свадба (во Јуни месец правев свадба пред 4 години) за шминка не ме шминкаше она туку има девојче вработено кај неа и таа дојде да ме нашминка, исто презадоволна од шминката не се помрдна ни шминка ни ништо, презадоволна бев од неа. Е сега искрено незнам дали уште го држи салонот ама ако си во близина можеш да поминеш и да видиш..
Дали 3500 за фризура и 3500 за шминка? И дали е ова за невестинска шминка или за шминка за гостин на свадба? Не разбрав Ви благодарам
Точно!! ... и сестрата на мојот сопруг не е задоволна. Тој Не обрнува многу внимание на "обичните луѓе" туку само на инфлуенсерките и познатите. Барем нека работи само со нив, а останатите нека не ги запустува и нека не им закажува термини!! И таа му покажала слика, со надеж дека е млад човек, со искуство во трендовите и толку популарен на инстаграм ..но ништо. Ја намачкала вработената негова, без тој да погледне дали е во ред или не само кимал со главата "да да ,добро е" ... потоа му дошла уште некоја пријателка, и кафе-муабет со неа и фенирање, а неа- (сестрата на мојот сопруг) скроз ја заборавиле. Самата морала да му рече "Дали е време за плакнење"... Катастрофа... на крај прамени обични, како обично шатирање
За невестинска фризура 3500 денари Октај, а блиску до него има девојче кое шминка Сим и таа зема 3500 ден за невестинска шминка.
Здраво, дали некој имал искуство со Фран во последно? Дали знаете цените како и се движат за невеста? Фала