Здраво Дали некоја членка се има шминкано кај Нуртен, пишав на профилот 1800 ми рекоа кај работничките а 2500 кај Нуртен, па дали има некоја разлика многу во изгледот?
кажете добра шминкерка за на свадба у Скопје. Ама не сакам еден тон пудра, и треба шминката за жал некои 10 саати да е на мене, така што да држи.И да работи со квалитетни шминки. Не од Али експрес.
Devojki, dobro i evtino studio za sminka i frizura, ne sakam mnogu vestacki da izgledam, znaci poprirodno, da ne me zasljaka so pudra da ne licam na sebe???
Дали може предлог за шминка и фризура за невеста во Прилеп а да не зема прескапо до кај 5000 денари а да работи добро?
Косич знае да прави убави фризури, или онака шмиката и е појака страна? На сликите кај неа на профил,кај невестите, шишките, што им ги витка напред ептен се млитави локните, да не речам како распаднати делуваат, а тоа уште кај неа во салон...
Јас знам дека она само шминка, сега кога го отвори салонот пред некој ден задолжен за фризурите е Никола Петров.
Сакаш да кажеш досега немала пакети за невести, шминка и фризура, туку само шминка? Btw, колку и е за невестинска шминка ако знае некој моментална цена?
Јас и пишав негде во септември и ми кажа дека не соработува директно со никого за фризура во моментот ама дека кога ќе си го отвори студиото ќе почне. А за цена не прашав.
И пишав, ми врати 7000 е шминка и фризура. Ама не ми се допаѓа како работи фризерот, не е многу искусен, а за тој ден несакам да ризикувам. Подобро сама ќе си најдам фризер на друго место, иста цена ама сигурна ќе бидам дека ќе биде цврста и убаво направена.