Не е таков ден за да се оди на ризик, шминката на Косич навистина мене ми се допаѓа зошто видено имам две невести каде што свадбите им биле целодневни, а шминката до крај им беше топ. Порано имаа некои во понудата како пробна шминка и фризура и дури им беше вклучена во цената или да се додаде нешто плус, ама сега веќе никој ја нема таа можност.
Здраво девојки да се надоврзам на Вашиот муабет. Во јули сум невеста па се мислам да си закажам кај Косич и фризура и шминка или пак шминка кај Латифа (dl.art) a фризура кај Станче, зашо гледам дека соработува со него. Што мислите вие?
Јас се имам шминкано кај Дина, предобро шминка немам збор нема да ти мрдне. Е сега годинава сум невеста ама закажав кај Косич. Девојката се гледа дека е предобра. И дечкото што работи кај Косич, работеше кај Станче. Одлично работи.
Zdravo mi treba salon za shimnka i frizura vo aerodrom po mozhnost na ista lokacija (da ne e nevestinska, so pristapni ceni sepak gostin sum na svadba), koj bi mi go preporachale od vashe iskustvo? Fala odnapred
Девојки има ли разлика од начинот на шминка и фризура како за гостин и за снашка. Имали некој посебен начин на шминкање за снашка. Бидејќи гледам цените се со многу голема разлика. Пред месец дена бев на свадба си закажав шминка и фризура која исто така ми требаше од сабајле па се до завршеток на свадбата и платив 2000 денари. Преубаво бев нашминкана и косата и ми издржа цел ден немав никаков проблем.А за невестинска шминка и фризура прашав ми рекоа 10.000ден.
Jedno veliko NE. Higijena 0. Nanosi sminku direktno na lice, nema krema, nema primer, i kad kazes da ne zelis mnogo pudera one ti stave kao malter imas. Uzas…
Девојки предложете шминкер за кој што вреди да се дојде од Виница специјално за него за невестинска шминка и флизура
Има една девојка во Кочани, ама не знам како се вика. Имам неколку познанички што се многу задоволни. Да се распрашаш, или ако има некоја членка од Кочани да помогне.
На свадба сум кај блиска другарка во мај па ме интересира дали имате предлог за шминка и фризура некаде во центар или аеродром! Фала однапред!
Девојчици, предложете шминкер од Прилеп, Охрид и Берово (дап, една мајска тура низ цела мкд) да работи чисто, носам леќи и тоа ми е најбитно, и да не работи со Импала и слични $5 марки.
Здраво женски да ми препорачате некој што прави шминка и фризура до кај 2000 2500 денари комплет пожелно во Аеродром, но може и на друго место
Како сте задоволни од шминката кај Косич? И дали некој има правено фризура кај Никола Петров (порано работеше кај Станче сега е кај Косич), за невеста ми треба