дали некој може да ми препорача салон само за фризура во Карпош 1/2? За крштевка ми е па не треба да е којзнае што битно да ми е блиску (не живеам во ск па не ги знам местата). Дали некој од овие ги знаете?
Дина е предобра, ме шминкаше за невеста, не ми мрдна. Косич бев 3 пати еднаш бев оке. Мене лично не ми се свиѓа, но многу се задоволни, така да ти ја препорачувам и нејзе. Каде и да одиш нема да згрешиш.
Здраво, закажав за шминка и фризура кај Дл арт. Е сега малку не ми е јасно термините и се на 15мин разлика, дали Дина ќе ме шминка или има и други вработени?
Здраво, знае ли некој дали Зоран Шурбевски сеуште шминка во Македонија, бидејќи му пишував не одговара а гледам по објавите дека не е тука воопшто?
Здраво, бидејќи не можам да се одлучам ве молам за мислење за шминка и фризура за Маги Медичи (за фризура соработува со Велвет меѓутоа на профилот на инстаграм скоро и немаат некои слики со фризури за да се види како работат) , Дл арт, Нуртен или Студио Мери(Мерјем Амети)?
Zdravo Da mi predlozite sminkeri i frizerski saloni vo okolinata na Gevgelija i Strumica. Dokolku imate i dobro iskustvo ( nevestinski komplet zaedno i so ceni kako e) Super bi bilo da sorabotuvaat zaedno , da se na isto mesto. Blagodaram odnapred
Здраво, дали знае некој како се движат цените во Битола за шминка и за фризура? Некој предлог со пристапни цени?