Да, мегутоа прашувам да ме нашминка пробно, за да знам како шминка и што ми е погодено а што не и да си кажам, за да на денот на свадбата се избегнат тие дополнителни стресови.
Јас за мојата свадба кај што се шминкав претходно си платив регуларно шминка за девојачко и тогаш се договоривме објаснивме околу шминката за денот.
Јас имав лошо искуство кај неа, прво ептен беше нечисто, целата маса со шминки и беше хаос, се растурено, шминките после секој клиент не ги брише, ист кармин без да го избрише става на сите, исто така кога ми ја правеше фризурата ме виткаше со пегла за коса наместо со фигаро или фен и четка и затоа ич не ми ни држеше фризурата, цела коса ми се пушти во рок од 3 саати. Исто и пеглата цело време додека ме правеше ја ставаше на земја што е стварно прегадно. Шминката не ми се свиѓаше баш, многу некако јако и темно ме нашминка и пудра мислам дека имав еден тон, а кога дојде ред кармин да ми стави тоа беше катастрофа, устата ми ја нацрта до нос и изгледав како кловн, па дома се бришев и преправав.
Сакам да закажам за шминка и фризура кај Нуртен ама не знам дали да закажам да ме прави Нуртен или вработените, па ако некој може да ми каже дали има некоја разлика помеѓу неа и вработените или исто шминкаат и прават сите?
Невестинска кај Нуртен е 180 еур, кај вработените 150 еур. Значи нешто пониско е обична фризура/шминка.
Здраво. Ако може искуства со charm beauty studio порано мислам се наоѓале во чаир сега се во аеродром. Дали држи шминка и фризура цел ден, и за проблематично лице дали се покривни и така натака... Благодарам
Јас се имам шминкано за 2 подалечни свадби лани . Од шминката сум ок задоволна , од фризурата не баш . Ама за тие пари толку ти е За цел ден нз дали би издржале , а посебно ако ме прашуваш за невестинска шминка не би ти препорачала барај нешто поасално , за други прослави за 3-4 саати сосем ок за цената.
И јас така мислам Ти благодарам за одговорот, па еднаш се мажам (ваљда) вреди да бидам убаво нашминкана и средена
На инстаграм ја најдов девојката Atelieankikj баш океј приступачна цена имаше за венчето кое го нарачав. Од други места да не именувам, истото венче чинеше над 2400 денари...